Ya Toshiba & Duoman Maa ilmassa -klubilla

08mar7:00 pm9:00 pmYa Toshiba & Duoman Maa ilmassa -klubilla7:00 pm - 9:00 pm

Event Details

Itämainen perinnemusiikki ja länsimainen kokeellinen elektroninen musiikki kohtaavat.

Undergound piireissä tunnettua Ya Toshibaa lämmittelee lahjakas Duoman. Norjalais-azerbaidžanilainen Zuzu Zakaria ja suomalainen skweee-konkari Tatu Metsätähti, joka tunnetaan taiteilijanimellä Mesak, muodostavat elektronista musiikkia soittavan Ya Tosiba -nimisen duon. Duo yhdistelee musiikissaan vanhaa azerbaidžanilaista katurunousperinnettä elektroniseen biittiin. Yhtyeen musiikin taustalta löytyy niin klassista arabialaista ja persialaista musiikkia, skandinaavista elektronisen musiikin perinteitä kuin hip hopiakin. Lopputuloksena kuullaan sekoitus analogista syntetisaattoria, itse tehtyjä elementtejä ja hiomattomia sävyjä, raskasta elektronista biittiä sekä perinteisiä instrumentteja, kokonaisuuden viimeistelee Zuzun hypnoottinen laulu.

Duoman on perheduo, persialaisilla ja kurdilaisilla taustoilla. Duon kappaleet koostuvat tanssi- ja nykymusiikista, jotka ovat saaneet vaikutteita perinteisistä iranilaisista tyyleistä. Duomanissa laulun lisäksi Marouf Majidi soittaa vanhoja iranilaisia kielisoittimia taria sekä tanbouria ja Ahoora Hosseini luo rytmejä dafilla ja tombakilla.

Klubi-ilta, A-oikeudet. Kahvila Pokkari vastaa tarjoiluista. Ovet avataan klo 18.30.
Kesto 2 h, sis. väliajan.

Liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Tapahtuma on osa Satakielikuukausi-sarjaa. Satakielikuukausi on vuosittainen monikielisyyttä juhliva jakso kansainvälisen äidinkielen päivän (21.2.) ja maailman runouden päivän (21.3) välillä. Vuonna 2017 sitä alettiin viettää myös muissa pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.
pe 8.3.2019 klo 19.00
Vuotalo
Mosaiikkitori 2 , Helsinki
10 / 8 €

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Vuotalo, Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki, Suomi