UMO & Lauri Porra

08may2:00 pm3:00 pmUMO & Lauri Porra2:00 pm - 3:00 pm

Event Details

UMO ja bassovirtuoosi Lauri Porra jatkavat suosiota saanutta yhteistyötään!

Konsertti koostuu Lauri Porran kolmelta levyltä poimituista kappaleista, tunnelmien kulkiessa räjähtävästä rockjazz-tulkinnasta kuulaisiin elokuvallisiin sävyihin ja hetkittäin jopa minimalistiseen, mietiskelevään tulkintaan.

UMO tuo keitokseen omat musiikilliset vahvuutensa ja luo yhdessä Porran musiikin kanssa uniikin musiikillisen matkan sinne, missä genrerajoitteet eivät seiso musiikin ja kuulijan välissä. Porran sävellysten big band -orkestroinnista vastaavat Mikko Hassinen, Jussi Lampela, Artturi Rönkä ja Sampo Kasurinen.

Yli kuudessakymmenessä maassa esiintynyt Lauri Porra (s. 1977) tunnetaan muun muassa Stratovariuksesta ja johtamastaan Lauri Porra Flyover Ensemblestä. Hän on säveltänyt elokuviin, televisioon, teatteriin ja sinfoniaorkestereille, julkaissut kolme sooloalbumia, toiminut kapellimestarina, laulanut Ylioppilaskunnan laulajissa, voittanut muun muassa Nordisk popularauktors unionin NPU-palkinnon ja Voitto-palkinnon mainosmusiikista, sekä toiminut Helsingin juhlaviikkojen taiteellisessa työryhmässä.

Yhteistyötä monipuolinen muusikko on tehnyt muun muassa Juice Leskisen, Emma Salokosken, Apocalyptican, Ben Granfeltin, Radion Sinfoniaorkesterin ja Lahti Sinfonian kanssa.

Kesto: 60 min.
Liput: 10/5 €
Järj.UMO-säätiö & Vuotalo

more

Time

(Tuesday) 2:00 pm - 3:00 pm

Location

Vuotalo, Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki, Suomi