SUOMALAISET JAZZIN LEGENDAT

25nov7:00 pm8:30 pmSUOMALAISET JAZZIN LEGENDAT7:00 pm - 8:30 pm

Event Details

Jazzin legendat harvinaisessa yhteiskonsertissa!

Jazzin legendat -konsertti esittelee viisi alansa todellista huippumestaria. Nämä suomalaiset musiikkimaailman legendat ovat olleet estradilla jo 50 vuoden ajan, ja heidät nähdään nyt viimein samalla lavalla tässä harvinaisessa yhteiskonsertissa.

Heikki Sarmanto (piano),
Juhani Aaltonen (saksofoni, huilu)
Reiska Laine (rummut),
Pekka Sarmanto (basso) ja
Maija Hapuoja (laulu)

He konsertissa kokonaisuudessaan uusimman levynsä, Tomorrow is You, sekä muutamia ikivihreitä jazzin, swingin ja bluesin maailmasta.

“Tomorrow is You on paras levymme”, kertoo Heikki Sarmanto. “Se on monipuolinen kokonaisuus eri rytmejä ja vie kuuntelijansa mukanaan pienelle matkalle maailman ympäri Pariisin tunnelmista Latinalaisen Amerikan huumaan.”

“Lisäksi konsertissa kuullaan muutamia lauluja aiemmilta vuosilta. Joukossa on samoja kappaleita, jotka ovat kulkeneet mukanani jo vuosikymmenten ajan ja joista yhteistyöni Heikki Sarmannon kanssa aikanaan alkoi”, kertoo Maija Hapuoja.

Jokainen konsertin artisteista on oman alansa taituri, ja konsertti onkin samalla todellinen muistelumatka suomalaisen jazz-maailman historiaan.

Konsertin kesto on noin 75 minuuttia, ei väliaikaa.
Liput :
http://www.lippu.fi/jazzin-legendat-Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1999744&kuid=536042

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 8:30 pm

Location

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46, 00130 Helsinki, Suomi