Stringpurée Band - Voodoo Music Club

06jan8:00 pm8:00 pmStringpurée Band - Voodoo Music Club8:00 pm - 8:00 pm

Event Details

Stringpurée Band on kolmen lahjakkaan muusikon symbioosi ja ajatushautomo. Erilaisista musiikillisista taustoista ammentava trio on yli kymmenen vuoden elinaikanaan kehittänyt vastustamattoman maukkaan, persoonallisen soundisoseen ja vatkannut sekaan aineksia niin rockista, jazzista kuin kansanmusiikista. Mausteeksi on heitetty pohjois-savolaisten takametsien arkaaista kumua ja urbaanien katujen kelmeää hämyä. Lopputulos on rehellistä ja rouheaa progea, johon Senni Eskelisen sähkökantele luo omaleimaisen kuulaan ulottuvuutensa. Kolmikon omakutoiset sävellykset tekevät kunniaa progen ja psykedeelisen tunnelmoinnin inspiroimana suomalaisille juurilleen.

Texicalli Records on julkaissut yhtyeen kolme albumia: Skizo (2014), Fedja (2010), sekä Senni Eskelinen & Stringpurée Band (2008). Lisäksi yhtye on säveltänyt musiikin Reino Niinirannan vuonna 1975 valmistuneeseen 7-osaiseen Kalevala-animaatioelokuvasarjaan. Stringpurée Band on mukana kolmen yhtyeen kiertuekollektiivissa Rundi3.

Senni Eskelinen, kantele
Niko Votkin, rummut
Kalle Ylitalo, basso

“Perinteisimmillään hillitön Stringpurée Band on jatkaessaan siitä mihin Finnforest 1970-luvulla jäi. Stringpurée Bandin proge on esikuviensa mukaisesti kappaleiden monipolvisuutta, tahtilajien vaihtuvuutta, joskus matemaattisia mutta iskeviä melodialinjoja. Sekä tietenkin progen perusilmaisuna sekä taitavaa yksilöllistä muusikkoutta että yhteissoiton tiukkuutta.”
– Hannu Saha (FT, kante​leensoittaja,​ ​Musiikin edistämissäätiön johtaja)

​Linkit:​
www.facebook.com/StringpureeBand

http://www.kalevalalive.net/

Keikka alkaa klo 20:00 Hard Rock Housessa.
Liput 15€/12,50€

Avoin haastattelu- ja keskustelutilaisuus Roihuvuoren Riossa alkaa klo 18:00. Vapaa pääsy!

more

Time

(Saturday) 8:00 pm - 8:00 pm

Location

Hard Rock House Oy, Roihuvuorentie 1, 00820 Helsinki, Suomi