Reporters / Pauli Lyytinen Machinery (FI)

02dec8:00 pm8:00 pmReporters / Pauli Lyytinen Machinery (FI)8:00 pm - 8:00 pm

Event Details

Reporters
Petri Kautto – kitara, laulu
Antti Kujanpää – koskettimet
Markku Ounaskari – rummut

Reporters on kauhonut musiikilliset vaikutteensa Delta Riverin kadonneen boogaloon, rockin ja countryn rajapinnoista. Sanoitukset nostavat esiin ihmissuhteiden, yleisen melankolian ja tumman huumorin ironisen puolen. Reporters kutsuu kuulijan helkkyvien kitaroiden, kummitusmaisten urku-soundien, aikaa venyttävien rytmikuvioiden ja tarinoiden myötä musiikilliselle matkalle, jolta ei ole paluuta.

www.paulilyytinen.com/pauli-lyytinen-machinery

Machinery projektissaan saksofonisti Pauli Lyytinen vie soittimensa äärirajoille. Hänen käsissään saksofoni on yhtä aikaa sekä basso, harmoniasoitin että solisitinen instrumentti, usein myös rytminen elementti. Tällä kertaa Lyytinen on yksin, mutta loihtii silti kokonaisia musiikillisia maailmoja, välillä efektein ryhdistettynä, välillä täysin akustisesti. Machineryn ensialbumi julkaistiin Eclipse Music levymerkille CD+DVD -painoksena vuonna 2016.

”Lyytinen is a spectacularly inventive saxophone player that you could happily listen to all evening.”
– Laurence Mackin, Jazzwise

“Uusimmassa Machinery – sooloprojektissaan Lyytinen laajentaa instrumenttinsa ilmaisullisia mahdollisuuksia kekseliäin soittotekniikoin sekä efektein. Tulos on kokolailla huikea, suomalaisen jazzmusiikin persoonallisimpiin ja kiinnostavimpiin tekijöihin lukeutuva Lyytinen kun onnistuu tuomaan uutukaisessaan parhaat puolensa esiin.”
– Jyri Ojala, Karjalainen

Keikka alkaa klo 20:00 Hard Rock Housessa. Liput 15€/12,50€

Avoin haastattelu- ja keskustelutilaisuus Roihuvuoren Riossa alkaa klo 18:00. Vapaa pääsy!.

more

Time

(Saturday) 8:00 pm - 8:00 pm

Location

Voodoo Music Club, Roihuvuoren Hard Rock House, Roihuvuorentie 1, 00820 Helsinki