Porvoo Jazz Klubi: Tuomo Prättälä sings Jazz Standards

01dec8:00 pm11:59 pmPorvoo Jazz Klubi: Tuomo Prättälä sings Jazz Standards8:00 pm - 11:59 pm

Event Details

HUOM, HUOM, HUOM!!! TUOMO PRÄTTÄLÄ Sings jazz Standards siirtyy keväälle sairastapauksen vuoksi! Pahoittelemme tapahtunutta, mutta onneksemme toteamme että meillä on kaikesta huolimatta luvassa perjantaina ihana jazzklubi! Meillä on nimittäin ilo saada tilalle laadukasta jazzmusiikkia Gunu Supremen toimesta. ’

Kaikilla jo etukäteen lipun ostaneilla on mahdollisuus saada joko rahansa takaisin, tulla Tuomon sijasta kuuntelemaan Gunu Supremea, tai vaihtaa lippunsa 26.1. järjestettävälle Tuomon keikalle Porvoo Jazz Klubille. Jokaiselle lipunostaneelle tulee Liveton kautta lisätietoa sähköpostitse tänään ma 27.11.

GUNU SUPREME

”Gunu Supreme” on trumpetisti Mikko Gunu Karjalaisen johtama trio -kokoonpano joka esittää Gunun sävellyksiä sekä uusia sovituksia jazz-standardeista. Yhtyeen lämmin ja minimalistinen sointi syntyy kahden melodiainstrumentin ja rumpusetin dynaamisesta yhteistyöstä.

Mikko Gunu Karjalainen on tunnettu lyyrisestä soitostaan ja karismaattisesta esiintymisestään. Kokeneen trumpetistin soittoa voi kuulla niin Ricky Tick Big Bandin kuin Anna Puun levyillä.
Kontrabasisti Eero Seppä painottaa soitossaan soittimensa ominaispiirteitä, selkeyttä, varmuutta ja luotettavuutta ja on siksi kysytty basisti monissa suomalaisissa jazzyhtyeissä.
Aleksi Heinola on Helsingissä vaikuttava, Vaasalaislähtöinen lupaava jazz-rumpali. Sibelius-Akatemian jazzosastolla opiskeleva Heinola on viime vuosina esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ja klubeilla ympäri pohjoismaita eri yhtyeiden kanssa.

GUNU SUPREME

Mikko Gunu Karjalainen, trumpetti
Eero Seppä, basso
Aleksi Heinola, rummut

Ovet auki klo 19.00, keikka klo 20.00.
Liput 10€ Livetosta, tai tapahtuman ovelta

Ja tällä kertaa tilaisuus toteutetaan BYOB periaatteella (eli bring your own bottle)

more

Time

(Friday) 8:00 pm - 11:59 pm

Location

Kaivokatu 35, 06100 Porvoo, Suomi