Porvoo Jazz Klubi: TBA

15dec7:00 pm11:55 pmPorvoo Jazz Klubi: TBA7:00 pm - 11:55 pm

Event Details

Vuoden viimeinen Jazz Klubi Vanhassa 123:ssa on samalla Porvoo Jazzin viralliset pikkujoulut. Lavalle kipuavat kotimaisen jazzin ilakoivat ikonit:

Husband!
Varre Vartiainen, kitara
Marzi Nyman, kitara
Anssi Nykänen, rummut
Harri Rantanen, basso

Husband on pitkäikäisimpiä aktiivisesti toimivia suomalaisia instrumentaali- kokoonpanoja. Bändi on perustettu v. 2000 ja juhliikin ensi vuonna täysi-ikäisyyttään hehkeänä kahdeksantoistavuotiaana.

Husband on esiintynyt Suomen kaikilla merkittävillä jazzfestivaaleilla mm. Pori Jazzeilla yhdessä Jeff Beckin bändin kanssa.

Bändiltä on julkaistu neljä albumia, joista viimeisin keväällä 2016 julkaistu ”Lauma” yhdessä maineekkaan Espoo Big Bandin kanssa. Levy on saanut innostuneen vastaanoton ja kansainvälisen jakelusopimuksen saksalaisen Galileo Musicin kautta.

Kitaristi Varre Vartiaisen johtamassa Husbandissa soittaa suomalaisen rytmimusiikin legendaarisin ja levytetyin komppipari Anssi Nykänen ja Harri Rantanen. Miehet ovat soittaneet yhdessä yli 5000 levytystä ja takana on tuhansia yhdessä tehtyjä keikkoja.

Husband saapuu Porvooseen uuden ohjelmiston kanssa kvartetti-kokoonpanolla kitaristi, säveltäjä, kapellimestari Marzi Nymanin kanssa.

Bändi tarjoilee maittavan keitoksen rytmimusiikkia, jossa sekoittuvat rock-, jazz-, proge-, pop- ja funk-elementit. Husband on parhaimmillaan nautittuna hikisen kuumana suoraan keikkalauteilta.

Luvassa on letkeä ilta svengaavan musiikin parissa, unohtamatta vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Kuten miehet musiikkiaan kauniisti kuvailevat:
”Husband – Jatsia Juopoille!”

Liput 15€, sisältää glögitarjoilun, LIVETO:sta https://liveto.fi/fi/tapahtumat/porvoo-jazz-klubin-pikkujoulut-husband-lippu/
Tai tapahtuman ovella, jos lippuja on vielä jäljellä.

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 11:55 pm

Location

Kaivokatu 35, 06100 Porvoo, Suomi