Pena-Klubilla Pepe Willberg

22jan6:00 pm7:00 pmPena-Klubilla Pepe Willberg6:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Uusinta yleisön pyynnöstä! Saksofonisti Pentti Lahden vieraaksi Keravan kaupunginkirjaston Pena-klubille saapuu huikean uran tehnyt muusikko Pepe Willberg. Kitaraa soittaa Jari “Heinä” Nieminen.

Willbergin menestys on jatkunut yhtäjaksoisesti 1960-luvulta nykypäivään eli jo peräti 50 vuoden ajan. Uransa aikana Pepe Willberg on säveltänyt musiikkia itselleen ja muille artisteille. Hän on myös menestynyt hyvin monenlaisissa sävellyskilpailuissa vuosien varrella. Syksyllä 2018 Willberg nähtiin Nelosen Vain elämää -ohjelman tähtenä.

Pepe Willberg on saanut urallaan useita tunnustuspalkintoja, viimeisimpinä Iskelmä-Finlandian vuonna 2011. Willberg sai uransa ensimmäisen kultalevyn albumistaan Pepe & Saimaa vuonna 2014. Emma-gaalassa muusikko pokkasi kolme pystiä: Vuoden miessolisti, Vuoden rockalbumi ja Kriitikoiden valinta. Kansainvälistäkin tunnustusta tuli, kun tunnettu brittiläinen musiikkilehti MOJO valitsi Pepe & Saimaa -albumin vuoden levyksi 2014.

Konserttiin on vapaa pääsy. Tilaisuus järjestetään kaupunginkirjaston Pentinkulma-salissa. Saliin mahtuu 150 ihmistä jonotusjärjestyksessä. Tilaisuuden järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

more

Time

(Tuesday) 6:00 pm - 7:00 pm

Location

Keravan Kirjasto, kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava, Suomi