Pena-Klubilla Johanna Försti

05mar6:00 pm7:00 pmPena-Klubilla Johanna Försti6:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Johanna Försti tunnetaan Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana, Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä 2016 Tähdet tähdet -ohjelman tähtikilpailijana. Lisäksi hän on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukemattomien eri artistien ja kokoonpanojen, kuten Trondheim Symphony Orchestra, UMO, Lenni-Kalle Taipale, Sami Pitkämö ja Vantaan viihdeorkesteri. Vuonna 2010 Johanna Försti sai myös kunnian toimia Linnan Juhlien solistina Itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Johanna Förstin ensilevy Jo Stance ilmestyi vuonna 2010. Suomen taitavimmista muusikoista koostuva samanniminen kokoonpano on näyttänyt uuden suunnan suomalaiselle soul-musiikille. Yhtye on esiintynyt kaikilla merkittävillä rytmimusiikkifestivaaleilla kotimaassa ja levy on ollut arvostelumenestys.

Konsertti järjestetään Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-salissa ja sinne on vapaa pääsy. Saliin mahtuu 150 ihmistä jonotusjärjestyksessä. Jonotuslippujen jako alkaa klo 17. Tilaisuuden järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

more

Time

(Tuesday) 6:00 pm - 7:00 pm

Location

Keravan Kirjasto, kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava, Suomi