Olli Soikkeli Trio @ Warkaus-sali

13sep7:00 pm9:00 pmOlli Soikkeli Trio @ Warkaus-sali7:00 pm - 9:00 pm

Event Details

Olli Soikkeli Trio – Hyväntekeväisyyskonsertti

Varkauden kaupunki järjestää yhdessä Varkauden ev lut seurakunnan diakoniatyön kanssa Hyväntekeväisyyskonsertin varkautelaisten nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi. 

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta vapaaehtoinen ulospääsymaksu kerätään, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä varkautelaisille nuorille.

Illan musiikista vastaa Olli Soikkeli Trio. Olli Soikkeli (s. 1991) on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Hän soittaa yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Teemu Åkerblomin kanssa.

New Yorkissa asuva Soikkeli on esiintynyt genren maailmantähtien rinnalla jazzklubeilla ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Viime vuonna Huffington Post- ja All About Jazz -lehdet valitsivat Soikkelin Rhythm Future Quartetin Travels-levyn yhdeksi vuoden parhaista jazzalbumeista. 

Olli Soikkeli, kitara
Marian Petrescu, piano
Teemu Åkerblom, basso

Väliajallisen konsertin kesto 2 h.

Konsertti on 13.9.18 klo 18.30 Warkaus-salissa. Paikkaliput konserttiin on noudettavissa Soisalo-opiston kahvila Kreeta 27.8.18 alkaen sekä tuntia ennen ovelta.

more

Time

(Thursday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Warkaus - Sali, Kauppatori 6, 78250 Varkaus, Suomi