Olli Soikkeli & Julien Labro Quartet @ Järvenpää-talo

15sep7:00 pm9:00 pmOlli Soikkeli & Julien Labro Quartet @ Järvenpää-talo7:00 pm - 9:00 pm

Event Details

pe, 15.9.2017, 19:00 Järvenpää-talo, Sibelius-sali

Olli Soikkeli & Julien Labro Quartet:
Olli Soikkeli, kitara
Julien Labro, harmonikka
Tomi Kettunen, kitara
Ville Herrala, basso

Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva Olli Soikkeli on nuoresta iästään huolimatta noussut maailman yhdeksi gypsy jazz -huippukitaristiksi. Hän soittaa syksyn Suomen-kiertueellaan konsertin myös Järvenpää-talolla Olli Soikkeli & Julien Labro Quartet -yhtyeensä kanssa. New Yorkissa asuva Soikkeli on esiintynyt genren maailmantähtien rinnalla jazzklubeilla ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Viime vuonna Huffington Post- ja All About Jazz -lehdet valitsivat Soikkelin Rhythm Future Quartet -yhtyeen Travels-levytyksen yhdeksi vuoden parhaista jazzalbumeista.

Ranskalainen bandoneonin- ja harmonikansoittaja Julien Labro on kotonaan niin jazzin, maailmanmusiikin, argentiinalaisen tangon kuin klassisenkin parissa. Labro on saavuttanut maailmanlaajuista huomiota ja kilpailumenestystä virtuoottisuudellaan ja luovuudellaan. Hänen musiikillisen tyylinsä innoittajia ovat muun muassa jazzlegendat Charlie Parker ja Miles Davis.

Olli Soikkelin ja Julien Labron kvartetin täydentävät taiturilliset Tomi Kettunen ja Ville Herrala, jotka ovat tuttuja lukuisista jazzkokoonpanoista.

www.ollisoikkeli.com
www.julienlabro.com

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Hallintokakatu 4, 04400 JÄRVENPÄÄ