Muusa Klubilla: Vuokko Hovatta Kolmisin

08apr6:00 pm7:00 pmMuusa Klubilla: Vuokko Hovatta Kolmisin6:00 pm - 7:00 pm

Event Details

http://www.erkkola.fi/kalenteri/show.tmpl?id=4274&sivu_id=2832


Huhtikuun Muusa Klubilla sunnuntaina 8.4. klo 18–19:30 Taiteilijakoti Erkkolassa esiintyy trio Vuokko Hovatta Kolmisin. Konsertti kutsuu matkalle, jossa sanan ja musiikin liitto johdattaa kulkijaa herkästi ja raikkaasti yhteisiin kokemuksiimme elämästä; rakkaudesta, menetyksistä ja toivosta. Luvassa on trion jäsenten säveltämiä melodisia, jazzin ja popin maailmaan linkittyviä lauluja Riina Katajavuoren teksteihin.

Riina Katajavuori on mm. Nuoren Voiman Liitossa ja Elävien Runoilijoiden Klubissa vaikuttanut runoilija ja kirjailija, jonka runoja on käännetty yli 20 kielelle. Hänen viimeisin ylistävän vastaanoton saanut runokokoelmansa Maailma tuulenkaatama ilmestyi kuluvan vuoden alussa. “Kirjallisuus sanoittaa asioita, joita minussa on, mutta joita en tiennyt minussa olevan” kertoo Riina.

Näyttelijä ja laulaja Vuokko Hovatta on aloittanut maailman lavoilla laulamisen Tapiolan kuoron riveissä ja jatkanut sitä menestyksekkäästi mm. Ultra Bra -yhtyeessä. Hän on työskennellyt laajasti maamme eturivin muusikoiden kanssa, joista Vuokko Hovatta Kolmisin kokoonpanoon kuuluvat vibrafonin väripaletin suvereenisti taitava Panu Savolainen ja mm. Meta4 jousikvartetissa soittava alttoviulutaiteilija Atte Kilpeläinen.

Vuokko kuvaa kokoonpanoaan: ” Tämä kyllä sulkee syliinsä ja syleilee…”

Vuokko Hovatta, laulu
Panu Savolainen, vibrafoni
Atte Kilpeläinen, alttoviulu

Liput 15 €, ennakkovaraus Erkkolan verkkosivujen kautta, www.erkkola.fi.Lipunmyynti Erkkolassa tuntia ennen esitystä. Ennakkovarattujen lippujen lunastus viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua.

more

Time

(Sunday) 6:00 pm - 7:00 pm

Location

Taiteilijakoti Erkkola, Rantatie 25, 04310 Tuusula