Michelle Green (US)

15dec7:00 pm10:00 pmMichelle Green (US)7:00 pm - 10:00 pm

Event Details

XMAS SPECIAL: MICHELLE GREEN (US)
15.12. 19.00€ Liput alk. 15 €

Ebeli<3Kenia klo 19,
Michelle Green (US) klo 20 alkaen
Liput ovelta 15 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Michelle Green (US)

Kahtena syyskauden viimeisenä klubi-iltana vietetään jazzahtavaa joulua kun Grill it! -ravintola kattaa tarjolle jouluisen buffetin – mikäli ruoka maittaa, tee pöytävaraus täällä: https://s-varaukset.fi/online/reservation/fi/192
Pöydän varaaminen klubille edellyttää ruokailua sekä lipun ostamista ennakkoon tai ovelta.

Michelle Green (US): laulu
Seppo Kantonen: piano
Tuomo Dahlblom: kitara
Eerik Siikasaari: basso
Marko Timonen: rummut

Karismaattinen laulaja Michelle Green tulkitsee joukon ikimuistoisia lainakappaleita tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Muun muassa Trio Töykeät -yhtyeen basistina tunnettu Eerik Siikasaari on koonnut Greenin rinnalle kotimaisen huippuyhtyeen erityisesti tätä konserttia varten.

Ebeli<3Kenia
Hanna Heljaste: laulu
Helmi Korhonen: laulu
Valtteri Nieminen: piano
Samuel Jaantila: basso
Severi Sorjonen: rummut
Joel Himanen: rummut

Ebeli<3Kenia on Ebelin oppilaiden projektibändi, joka lähtee Kenian Kisumuun opinto- ja konserttimatkalle tammikuussa 2018. Ohjelmistossa on suomalaisia pop- ja jazzkappaleita, sekä mm. suomalaisista kansanlauluista koostettu potpuri rytmimusiikillisin maustein. Bändiä ohjaa Rami Eskelinen ja Mirja Mäkelä, jotka lähtevät myös mukaan matkalle. Kisumussa tehdään yhteistyötä paikallisten Bondoaid ry:n ja Young Talent Kisumu -projektin kanssa, ja matkan aikana pidetään workshopeja puolin ja toisin sekä konsertoidaan yhdessä. Huhtikuussa Kisumun nuoret muusikot saapuvat vastavierailulle Espooseen suomalais-kenialaisen muusikon ja Bondoaid ry:n puheenjohtajan Sarah Onditi-Uusikylän johdolla. Kulttuurinvaihtomatkoja tukee Espoon kaupunki. April Jazz Clubin konsertissa juhlistetaan Ebeli<3Kenia -bändin matkallelähtöä, tervetuloa!

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 10:00 pm

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi