Mariana Zwarg Universal Experience in Tenho Restobar April 29th

29apr7:30 pm10:00 pmMariana Zwarg Universal Experience in Tenho Restobar April 29th7:30 pm - 10:00 pm

Event Details

su / Sun 29.4.2018 klo 20:00

(info in English below)

”Mariana Zwarg Universal Experience”

Mariana Zwarg Sexteto Universal on kansainvälinen (BRA/DEN/FRA/GER/FIN) kokoonpano, jota johtaa Mariana Zwarg, brasilialaisen musiikkinero Hermeto Pascoalin kummilapsi ja basistinsa Maestro Itiberê Zwargin tytär.

Tenho Restobarissa Mariana Zwarg Sexteto Universal juhlistaa universaalia musiikkia ja tämän kevään Euroopan kiertuettaan spesiaalilla karonkkakeikalla su 29.4 klo 20. Luvassa on ainutlaatuisia hetkiä, ilta on taatusti erilainen ja todennäköisesti myös yllätysvieraita nähdään esiintymislavalla.

Musiikillisesti on kyse brasilialaisten musiikkityylien, maailmanmusiikin ja jazzin risteytyksestä. Tuloksena on tanssillista ja inspiroivan iloista musiikkimagiaa.

Mariana Zwarg Sexteto Universal (MZSU) perustettiin 2016, juhlistamaan Hermeto Pascoalin 80-vuotisjuhlia. MZSU alkoi tribuuttina, mutta muodostui pian yhtenäiseksi kansainväliseksi kokoonpanoksi, jonka jäseniä yhdistää musiikillinen kieli ja halu soittaa musiikkia, jota Hermeto kutsuu ”universaaliksi”. 

MZSU on esiintynyt jo lähes 20 kaupungissa, Saksassa, Tanskassa, Suomessa, Espanjassa e Brasiliassa. Yhtyeen kevään 2018 Euroopan kiertue alkaa Berliinistä ja saapuu sieltä Suomeen.

Suomen musiikkiväelle Mariana Zwarg on tullut tutuksi Helsingin Juhlaviikoilla 2015, hänen soittaessaan UMOn vieraana Mestari Hermeton, Maestro Itiberên, Aline Morenan ja Kontolan kanssa konsertoiden ja äänittäen levyn ”Universal Music Orchestra – Itiberê Zwarg & UMO feat. Hermeto Pascoal”, joka ilmestyi marraskuussa 2017.

MZSU:n kokoonpano / Line-up:
Mariana Zwarg (BRA) – sax, flutes (musical director)
Ricardo Sá Reston (BRA) – bass
Mette Nadja Hansen (DEN) – vocals
Sami Kontola (FIN) – percussion
Johannes von Ballestrem (GER) – piano
+
Special Guest/s

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt / More info and scheduling of interviews: Sami Kontola, tuottaja / producer
+358-45-139 8172 (WhatsApp) & sami.kontola(a)gmail.com

Soundcloud: https://soundcloud.com/mariana-zwarg
Facebook: https://www.facebook.com/marianazwargsextetouniversal
Website: http://marianazwarg.com/projects-sexteto/

more

Time

(Sunday) 7:30 pm - 10:00 pm

Location

Tenho Restobar, Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki, Suomi