Lounas-Jazzit Teurastamolla

12jun11:30 am2:00 pmLounas-Jazzit Teurastamolla11:30 am - 2:00 pm

Event Details

Tiistai 12.6., 11.30-14.00 Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki
Tervetuloa Teurastamon ja Helenin Helsinki-päivän lounaalle nauttimaan lounas-jazzeista ja kokeilemaan uusia aurinkopaneelipenkkejä.

Teurastamo ja Helen juhlistavat Helsinki-päivää Teurastamolla tarjoamalla lounaskansalle livemusiikkia ja Väyrysen herkkumunkkeja.

Teurastamo All Star Jazz Players koostuu muun muassa Saimaa-yhtyeestä tutuista soittajista, jotka ottavat lavan haltuun Helsinki-päivänä klo 11.30 ja tarjoilee Teurastamon lounaskävijöille sielunruokaa Helsingin syntymäpäivän kunniaksi!

TEURASTAMO ALL STARS JAZZ PLAYERS:
Eppu Kosonen (rummut)
Juho Kanervo (basso)
Juhani Grönroos (kitara)
Juha Kuoppala (kosketinsoittimet)

Lounaan päätteeksi tarjolla on tietysti myös Väyrysen munkkeja! Tarjoilu alkaa klo 11.30 ja kestää niin kauan kuin munkkeja riittää.

Teurastamon pihan penkeistä saat aurinkosähköä puhelimen akulle, virtaa kameraan tai latausta sähköpyörälle. Aurinkopenkki varastoi tuottamansa sähkön akkuun, jonka ansiosta se on käytettävissä silloinkin, kun aurinko ei paista. Kaikkiaan penkkejä ilmestyy viisi eri puolille Helsinkiä: Teurastamon tapahtumien sykkeeseen, Kalasataman Parrulaiturille ja Allas Sea Pool -merikylpylän kupeeseen.

Kiitos aurinkopenkkien mahdollistamisesta mySMARTLifelle, Helsingin kaupungin Kalasatama-projektille ja Helenin Ympäristöpenniasiakkaille.

more

Time

(Tuesday) 11:30 am - 2:00 pm

Location

Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki, Suomi