Live@Linko: Tapani Rinne & A. Myllykoski

05nov8:30 pm11:30 pmLive@Linko: Tapani Rinne & A. Myllykoski8:30 pm - 11:30 pm

Event Details

Live@Linko 5.11.2017 klo 20:30
Tapani Rinne (saksofoni) & A. Myllykoski (dj)

Duon live saa muotonsa improvisaation pohjalta aina uniikkina kulloiseenkin tilanteeseen sopivana. Setin elementit ovat DJ A. Myllykosken tekemät pohjarytmit ja Tapani Rinteen moniulotteinen saksofonin soitanta.

Tapani Rinne

Tapani Rinne tunnetaan parhaiten jo 80-luvulla perustamastaan RinneRadio-yhtyeestään, kokeellisesta ja innovatiivisesta klarinetin ja saksofonin soittotyylistään. Miehen pitkään musiikilliseen sarkaan mahtuu monenlaista projektia ja yhteistyökuviota, musiikkia ja äänimaailmaa teatteriproduktioihin, radiokuunnelmiin, tanssi- ja sirkusesityksiin, taidenäyttelyihin. Rinteen musiikki on kotonaan niin suurissa konserttisaleissa kuin pienemmissäkin tapahtumisssa; tanssittavaksi, päässäjäytäväksi industriaalibiitiksi tai joogaillan akustiseksi, meditatiiviseksi tueksi. Se sopii juuri tähän hetkeen.

http://tapanirinne.com/
www.instagram.com/tapanirinne
www.facebook.com/tapanirinnemusic

DJ A. Myllykoski

A. Myllykoski aloitti ammattimaisen DJ-uransa 90-luvun puolivälissä. Syynä uravalinnalle oli kiinnostus musiikkia kohtaan ja halu tehdä töitä sen parissa. Pitkä työhistoria musiikin parissa on jatkunut katkeamattomana aina tähän päivään asti. Ajan kuluminen näkyy ja kuuluu. Näkyvä muutos saattaa olla parran harmaantuminen. Kuultava kehitys on pitkän työkokemuksen saavuttamisen artistille suoma, keikoilla soivissa levyvalinnoissa heijastuva musiikin syvemmän luonteen ymmärtäminen. Keikkasetit ovat eklektisiä termin positiivisessa merkityksessä.

www.laavaproduction.com
www.mixcloud.com/aleksimyllykoski
soundcloud.com/aleksi-myllykoski

Soitot alkavat n. 20:30.
Keittiö avoinna klo 22:00 asti.
Baari palvelee 23:30 asti.

Tervetuloa!

more

Time

(Sunday) 8:30 pm - 11:30 pm

Location

Linko PizzaBar, Ruusulankatu 5, 00260 Helsinki, Suomi