Lenny Kravitz Raise Vibration World Tour 1.6.2019

01jun6:00 pm11:30 pmLenny Kravitz Raise Vibration World Tour 1.6.20196:00 pm - 11:30 pm

Event Details

Grammy-palkittu Lenny Kravitz Suomeen ensi kesäkuussa! Lenny Kravitzin Raise Vibration Tour saapuu Helsinkiin Hartwall Areenalle 1. päivänä kesäkuuta 2019!

1.6.2019 Hartwall Areena
Liput alkaen 59,00€
Liput myy: Ticketmaster

https://www.ticketmaster.fi/event/lenny-kravitz-raise-vibration-wold-tour-lippuja/239899

Viimeksi Helsingissä viisi vuotta sitten nähty musiikin monilahjakkuus julkaisi juuri yhdennentoista studioalbuminsa Raise Vibration, joka jatkaa Kravitzin groovaavaa ja tyylikästä musiikillista matkaansa funkin, rockin, bluesin ja soulin sujuvassa sulautumassa. Albumilla vilahtaa mukana myös edesmennyt popin kuningas Michael Jackson, joka avusti Lennyä videonakin julkastun Low-biisin vokaaliosuuksissa.

Urallaan jo 38 miljoonaa albumia myynyt Lenny on nähty myös näyttelijänä valkokankaalla esimerkiksi Nälkäpeli- ja The Butler -elokuvissa. Vaikka puhuttaessa Lenny Kravitzin levymyynnistä tai kiertueista ollaan aina miljoonaluokassa, silti pian 30 vuotta tähtenä loistanut Lenny itse on aina asettanut musiikilliset ambitionsa etusijalle.

”Kun sanoin ‘Let Love Rule’ debyyttialbumillani, minun piti myös toteuttaa samaa tosielämässäni, ja sama idea on myös Raise Vibrationilla. Teen tietoisia valintoja, joiden uskon tuottavan parempia tuloksia, sillä minusta tuntuu, että yhteinen väreilymme ei saa aikaan sitä. Meidän pitää tavoitella korkeammalle, olla ajattelevaisempia, henkisempiä, rakastavampia ja avoimempia. Pitää unohtaa ajattelu, johon liittyvät rajat, laatikot tai asioiden lokerointi. Olemme kaikki tällä planeetalla yhdessä, joten meidän pitäisi myös pystyä parempaan”, musiikinsa kautta vahvasti kommunikoiva Lenny rohkaisee.

Kravitz tuotti ja soitti jälleen kaiken albumille aina kitaroista bassoon, rumpuihin, pianoon sekä perkussioihin. Raise Vibrationin oivallisena apukätenä toimi kitaristi Craig Ross. Koko Raise Vibration -albumissa on havaittavissa paljon samoja fiiliksiä, joita löytyy juuri Kravitzin aiemmin mainitsemalta ja ensi vuonna 30 vuotta täyttävältä Let Love Rule -albumilta. Se ei ole sattumaa.

”Sanomani on ollut yhteneväisyys aina Let Love Rule -albumista Raise Vibrationiin. Jos se motivoi ja inspiroi sinua, se on kaunista.”

Neljällä Grammy-palkinnolla tähän mennessä urallaan palkittu Kravitz aloittaa mittavan Raise Vibration -maailmankiertueensa jo tämän viikon perjantaina Yhdysvalloissa Atlantasta, ja tuleva Suomen-keikka on osa tämän kiertueen osiota Euroopassa, jossa lahjakas multi-instrumentalisti esiintyy areenoilla ja stadioineilla.

www.lennykravitz.com
www.loudnlive.fi

more

Time

(Saturday) 6:00 pm - 11:30 pm

Location

Helsinki Hartwall Arena, Hartwall Arena, Veturitie 13, 00240 Helsinki, Suomi