Koivupää Soi

03feb6:30 pm9:00 pmKoivupää Soi6:30 pm - 9:00 pm

Event Details

Koivupää Soi palaa jälleen talvitauon jälkeen. Ensimmäinen konsertti on kynttilänpäivänä sunnuntaina 3. helmikuuta vanhaan tapaan alkaen klo 19.00. Ovet avautuvat klo 18.30.

Olemme jo pitkään halunneet saada kotiimme Mikko Innasen ja Aki Rissasen Frozen Gainsbourg -projektin ja nyt se sitten vihdoin onnistui. Innasen ja Rissasen lisäksi ranskalaispersoonan musiikkia tulee esittämään Ruotsin eturivin trumpetisti Emil Strandberg.

Frozen Gainsbourg on Innasen ja Rissasen aloitteesta Pariisissa syntynyt yhtye, joka esittää Gainsbourgin tuotantoa ennakkoluulottomina versioina pohjoismaalaisten jazzmuusikoitten tulkitsemina.

“Suuren Sergen” tuotanto on loppumaton inspiraation lähde triolle ja illan aikana kuullaan klassikoita sekä myös ehkä ei niin tunnettuja kappaleita- kuten Je t’aime moi non plus, La Javanaise, Aux armes et caetera, Charlotte Forever ja Poupée de cire, poupée de son (joka on muuten käännetty suomeksi nimellä Vahanukke, laulava nukke).

Trion pyrkimys on esitellä Gainsbourgin musiikillista persoonaa suomalaiselle yleisölle ja tehdä pieni tutkimusretki ranskalaiseen musiikkikulttuuriin menettämättä omaa ilmaisuaan! Haasteellista? Tule ja totea itse!

Esimakua musiikista löytyy linkistä

https://www.youtube.com/watch?v=BeHqmMltXto.

Siis sunnuntaina 3. helmikuuta alkaen klo 19.00 osoitteessa Visapolku 3 Vantaalla. Ovet avautuvat jo klo 18.30. Soittajille kerätään 20 euroa/henki.

Ilmoitathan tulostasi etukäteen osoitteeseen innanenesko@gmail.com.

more

Time

(Sunday) 6:30 pm - 9:00 pm

Location

Visapolku 3, 01730 Vantaa, Suomi