Koivupää Soi 21: Kadi Vija & Seppo Kantonen

03dec6:30 pm9:00 pmKoivupää Soi 21: Kadi Vija & Seppo Kantonen6:30 pm - 9:00 pm

Event Details

Koivupää Soin viimeinen tämän vuoden konsertti soitetaan sunnuntaina 3.12. alkaen klo 19.00.

Tänä vuonna emme järjestä erillistä joulukonserttia, koska olemme joulukuussa Lapissa toivottavasti hankien keskellä.
Sunnuntaina saamme vieraaksi pianisti Seppo Kantosen sekä laulaja Kadi Vijan, jotka esittävä Thelonious Monkin 100-vuotisjuhlan merkeissä pelkästään Monkin musiikkia. Siis pikkujoulut Monkin tapaan.
Kantonen on tuttu meille jo aikaisemmista konserteistaan Visapolulla. Hän on ehtinyt soittaa Suomessa lukemattomissa yhteyksissä sekä soolona että omalla triollaan ja on ollut paljon käytetty luottosoittaja UMO:n riveissä.
Kadi Vija on uudempi tuttavuus.
Jazzfinland-sivustolla Vijasta kerrotaan
“Kadi Vija on suomalaisen nuoren sukupolven lahjakas jazzin ja improvisoidun musiikin äänitaiteilija. Hänen ainutlaatuinen lähestymistapansa laulamiseen ja tulkitsemiseen on saanut vaikutteita instrumentaalisesta jazzmusiikista, virtaavista ajatuksista sekä abstraktiudesta. Vijan musiikki on täynnä havaintoja ihmisistä, arkielämästä sekä äänimaailmoista. Vija kertoo tarinoita melodioiden, äänensävyjen sekä ideoiden kielellä, kiertämällä laulajalle ominaisimman tavan – lyriikat. Musiikissaan Vija tavoittelee mukavuusalueensa sekä tuntemattoman välistä balanssia, ja tekee sen äärimmäisen vilpittömästi.
Kadi Vija on opiskellut kansainvälisesti merkittävissä kouluissa, kuten Berklee College of Music, Conservatory van Amsterdam sekä Sibelius Akatemia. Näissä yhteisöissä Vija on useiden lahjakkaiden jazzmuusikoiden kanssa kehittynyt multiversaaliksi artistiksi. Kadi Vijan aktiivisin yhtye Kadi Quartet julkaisi debyyttialbuminsa Stories (2014) ja on menestynyt mm. Nordic Jazz Comets 2013 (1. sija) ja European Jazz Competition 2014 (finalisti) -kilpailuissa, joiden ansiosta yhtye on tullut tutuksi niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tuoreimmassa projektissa Vija teki yhteistyötä kanadalaisen pianistin Lucas Dannin kanssa. Duo julkaisi Thelonious Monkin musiikille omistetun albuminsa Ugly Beauty maaliskuussa 2017.

Vijan laulua voi kuulla mm. oheisestä linkistä

https://www.youtube.com/watch?v=JVmlTQ_IuBk.

Konsertti alkaa siis Vantaalla Visapolku 3:ssa klo 19.00 ja ovet avautuvat 18.30. Tiedossa on pikkujoulupurtavaa. Varaathan soittajille 15 euroa.

Ilmoita tulostasi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen

innanenesko@gmail.com.

more

Time

(Sunday) 6:30 pm - 9:00 pm

Location

Visapolku 3, 01730 Vantaa, Suomi