Keitele Jazz 2018

30junAll DayKeitele Jazz 2018(All Day: saturday)

Event Details

http://keitelejazz.fi

Jazzetkot:

Akustisesti loistava Äänekosken kaupungintalon sali saa arvoisensa esiintyjät kun Johanna ja Mikko Iivanainen tunnelmoivat intiimissä konsertissa.

Lauantai 30.6.2018 Kaupungintalo klo 15
Lippu 20 € + Tiketin palvelumaksut alkaen 2,50 € (S)
Johanna ja Mikko Iivanainen Duo

Jazzteltta 30.6.2018 klo 18
Lippu 45 € + palvelumaksut (K18)

KJC Guitar Special
Timo Lassy Band & Ricky-Tick Brass
Verneri Pohjola Group: ”Pekka”
Simon Phillips with Protocol IV

Lauantai on Äänekoskella jazzin juhlaa!
Helsinkiläisen Koko Jazz Clubin kokoama yhtye tuo samalle lavalle neljä kotimaista huippukitaristia. Basisti Timo Hirvosen ja rumpali Jukkis Uotilan edessä soittavat erikseen ja yhtä aikaa Teemu Viinikainen, Timo Kämäräinen, Varre Vartiainen ja Jarmo Saari. 

Suomijazzin suosituimpiin artisteihin jo pitkään kuulunut saksofonisti Timo Lassy tuo tiukasti groovaavan bändinsä Äänekoskelle, mutta samalla koetaan aivan spesiaalia hurmosta kun mukana ovat myös Ricky-Tick Bandin puhaltajat.

Säveltäjänero Pekka Pohjolalle tekee kunniaa poikansa Vernerin johtama yhtye. Verneri Pohjola Groupin ”Pekka”-levy on ollut huikea arvostelumenestys, ja konserteissa tunnelma on ollut taianomainen. 

Festivaalin huipentaa englantilainen rumpali Simon Phillips Protocol IV -yhtyeensä kera. Phillips on yksi kaikkien aikojen rumpaleista, joka on soittanut lukuisissa yhtyeissä Totosta Judas Priestiin, The Whosta Roxy Musiciin. Phillipsin levyilleen tai kiertueilleen palkanneita huippuja ovat olleet mm. David Gilmour, Jimmy Page, Jeff Beck, Jon Anderson, Mick Jagger, Mike Oldfield, Eric Clapton ja Gary Moore. Mutta nyt ei totoilla, on tiukan fuusiojazzrähinän aika.


more

Time

All Day (Saturday)

Location

Äänekoski