Kallio Jazz Season at Väinö Kallio: ROB DUGUAY SONGEVITY TRIO (USA)

02nov7:00 pm7:00 pmKallio Jazz Season at Väinö Kallio: ROB DUGUAY SONGEVITY TRIO (USA)7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Kahdeksan konserttia neljän kuukauden aikana Helsingin Väinö Kalliossa. “Kallio Jazz Season” on jazz-musiikin konserttisarja, jota isännöi Helsingissä asuva italialaisrumpali Alessandro D’Anna. Nuoresta iästään huolimatta D’Anna on jo esiintynyt monien kansainvälistä suosiota nauttivien jazz-muusikoiden (mm. David Kikoski, John Taylor, Benito Gonzalez, Mark Gross, Eve Cornelious, Rotem Sivan, Reinier Baas) kanssa.

Kallio Jazz Season -festivaali on katsaus Helsingin jazz-skeneen, jossa jokainen konsertti esittelee kuulijoille uuden yhtyeen ja uuden ohjelmiston.

LIPUT TULEVAT MYYNTIIN SUNNUNTAINA 19.8.! Myös kausilippuja saatavilla.

2.11. ROB DUGUAY SONGEVITY TRIO (USA)
Rob Duguay: Doublebass
Toms Rudzinskis: sax alto
Alessandro D’Anna: drums

Rob Duguay: Opiskellessaan kauppatieteitä Vermontin yliopistossa, Rob soitti Alex Stewartin big bandissa neljä vuotta. Hän on soittanut taidokkaiden soittajien kanssa, kuten Clark Terry, Paquito D’Rivera, and Arturo O’Farill.
Toms Rudzinskis: Monien jazz- ja klassisten musiikkipalkintojen lisäksi Toms on valittu parhaaksi sooloartistiksi kansainvälisessä “Meer Jazz” -kilpailussa ja hän voitti “Keep an Eye” -kilpailun kvartetilla “North by Northeast”, jossa hän kilpaili muusikoita vastaan New Yorkista, Bostonista, Philadelphiasta ja Alankomaista.

https://www.facebook.com/events/250957535546615/

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Väinö Kallio, Hämeentie 11, 00530 Helsinki, Suomi