Kallio Jazz Season at Väinö Kallio: PEKKA PYLKKÄNEN HAMMOND QUARTET

22dec7:00 pm7:00 pmKallio Jazz Season at Väinö Kallio: PEKKA PYLKKÄNEN HAMMOND QUARTET7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

22.12. PEKKA PYLKKÄNEN HAMMOND QUARTET
Pekka Pylkkänen: alto sax
Kari Antila: guitar
Karri Luhtala: hammond
Alessandro D’Anna: drums

Pekka Pylkkänen: Saksofonisti ja säveltäjä Pekka Pylkkänen tunnustetaan yleisesti kansainvälisenä ja aktiivisena jazz artistina. Hän on esiintynyt ympäri maapalloa ja saavuttanut menestystä myös laajalti Euroopan ulkopuolella, kuten Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Amerikassa, sekä esiintynyt useiden tähtiesiintyjien kanssa. Pylkkänen on edelleen aktiivinen niin konserttien, levytysten, säveltämisen, että opettamisen saralla eri puolilla maailmaa.

Kari Antila: Kari on työskennellyt monien suomalaisten ja eurooppalaisten jazzmuusikkojen kanssa, kuten Manuel Dunkel, Severi Pyysalo, Jaska Lukkarinen, Alexi Tuomarila, Ville Herrala, Aili Ikonen, Pekka Pylkkänen , Jussi Kannaste, Peter Hertmans(BEL), Hans Van Oost(BEL), Bart Van Caenegem(BEL), Sal La Rocca(BEL), Jan De Haas(BEL), Marc Godfroid(BEL), Bruno Castellucci(BEL), Bart De Nolf(BEL), Jos Machtel(HOL), Steven Delannoye(BEL), Gianni Gagliardi(ESP), Dario Guibert(ESP), Francesco Ponticelli(ITA), Luca Santaniello(ITA) Will Vinson(UK).

Karri Luhtala: Karri Luhtala kasvoi Hyvinkäällä. Hän valmistui Frosinone Jazz -musiikkiakatemiasta Italiassa maaliskuussa 2014 ensimmäisen luokan Hons-maisterikoulutuksella. Hän aloitti piano-opintonsa Hyvinkään musiikkikoulussa vuonna 1989. Hyvinkään jälkeen, hän opiskeli kaksi vuotta Helsingin Metropoliassa. Vuonna 2005 hän vietti yhden vuoden Belgiassa suorittaen Ghent-konservatorion Erasmus-vaihto-ohjelman. Vuosien varrella hän on esiintynyt monien eri kokoonpanojen kanssa Suomessa, Belgiassa, Iso-Britanniassa ja Italiassa.

more

Time

(Saturday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Väinö Kallio, Hämeentie 11, 00530 Helsinki, Suomi