Kallio Jazz Season at Väinö Kallio: ALESSANDRO D'ANNA TRIO "STANDARDS TIME"

04dec7:00 pm7:00 pmKallio Jazz Season at Väinö Kallio: ALESSANDRO D'ANNA TRIO "STANDARDS TIME"7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Kahdeksan konserttia neljän kuukauden aikana Helsingin Väinö Kalliossa. “Kallio Jazz Season” on jazz-musiikin konserttisarja, jota isännöi Helsingissä asuva italialaisrumpali Alessandro D’Anna. Nuoresta iästään huolimatta D’Anna on jo esiintynyt monien kansainvälistä suosiota nauttivien jazz-muusikoiden (mm. David Kikoski, John Taylor, Benito Gonzalez, Mark Gross, Eve Cornelious, Rotem Sivan, Reinier Baas) kanssa.

Kallio Jazz Season -festivaali on katsaus Helsingin jazz-skeneen, jossa jokainen konsertti esittelee kuulijoille uuden yhtyeen ja uuden ohjelmiston.

LIPUT TULEVAT MYYNTIIN SUNNUNTAINA 19.8.! Myös kausilippuja saatavilla.

4.12. ALESSANDRO D’ANNA TRIO “STANDARDS TIME”
Alexi Tuomarila: piano
Teemu Åkerblom: double bass
Alessandro D’Anna: drums

Alexi Tuomarila: Alexi Tuomarila on yksi vakuuttavinta kansainvälistä uraa tällä hetkellä tekevistä suomalaisista jazz-artisteista. Brittiläiselle Edition Recordsille levyttävä Tuomarila soittaa muun muassa puolalaisen jazz-suuruuden Tomasz Stankon yhtyeessä ja hänet on noteerattu lukuisissa maailman tunnetuimmissa jazz-medioissa. Norjalaisen, ECM-levymerkin artisteihin kuuluvan Mats Eilertsenin ja nyanssikkaasta rumpaloinnistaan tunnetun Olavi Louhivuoren kanssa perustettu Alexi Tuomarila Trio on toiminut jo vuodesta 2004 ja se kuuluukin Trion soitossa.
Teemu Åkerblom: basisti Teemu Åkerblom on tuttu jazzyleisölle monista nuoren polven tähtiyhtyeistä, kuten Aura Flow ja The Fifth Avenue. Åkerblom on esiintynyt aktiivisesti sekä kotimaassa että ulkomailla huipputason kotimaisten jazzmuusikoiden, kuten Timo Lassyn, Jukka Eskolan ja Severi Pyysalon, kanssa. Hän opiskelee parhaillaan Sibelius Akatemian jazzosastolla.

https://www.facebook.com/events/250957535546615/

more

Time

(Tuesday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Väinö Kallio, Hämeentie 11, 00530 Helsinki, Suomi