Kadi Vija & Seppo Kantonen Jazz´n Jam

26aug5:00 pm6:00 pmKadi Vija & Seppo Kantonen Jazz´n Jam5:00 pm - 6:00 pm

Event Details

Laulaja Kadi Vija ja pianoartisti Seppo Kantonen esittävät Thelonious Monkin kiemuroita, hauskoja sekä koskettavia sävellyksiä.

Melodiat, jotka laittavat jopa kokeneiden pianistien taidot koetukselle, taipuvat ketterästi Kadi Vijan sanattomassa laulussa.

Pianisti Seppo Kantonen (s. 1963) on soittanut komean uransa varrella niin monissa yhteyksissä, että lyhyessä katsauksessa on mahdotonta tehdä oikeutta monipuolisen pianistin kaikille tekemisille. Hyvän esimerkin Kantosen jazzorientoituneisuudesta ja merkityksestä uran alusta alkaen suomalaiselle jazzille antaa Kantoselle myönnetty Yrjö-palkinto vuonna 1985: vain muutama vuosi sen jälkeen, kun nuori pianisti oli vasta astunut jazzin kentälle.

Kadi Vija on suomalaisen nuoren sukupolven lahjakas jazzin ja improvisoidun musiikin äänitaiteilija. Hänen ainutlaatuinen lähestymistapansa laulamiseen ja tulkitsemiseen on saanut vaikutteita instrumentaalisesta jazzmusiikista, virtaavista ajatuksista sekä abstraktiudesta. Vijan musiikki on täynnä havaintoja ihmisistä, arkielämästä sekä äänimaailmoista.

Vijan viimeisin julkaisu Ugly Beauty (2017. Texicalli Digital Distribution) on kerännyt runsaasti kansainvälistä huomiota. Levyllä soittava pianisti Lucas Dann ja Kadi Vija esittelivät levyään Japanissa kiertueella lokakuussa 2017.

Kadi Vija – laulu, Seppo Kantonen – piano
Sarjan taiteellinen johtaja on Sakari Puhakka.

Kesto n. 1h, ei väliaikaa
su 26.8.2018 klo 17.00
Malmitalo Malmisali
Ala-Malmin tori 1, Helsinki
6,50 €

more

Time

(Sunday) 5:00 pm - 6:00 pm

Location

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki, Suomi