Joonas Haaviston kotikonsertit: ON THE ROCKS

27sep6:30 pm8:30 pmJoonas Haaviston kotikonsertit: ON THE ROCKS6:30 pm - 8:30 pm

Event Details

Töölöläisessä yksiössä järjestettävä intiimi konserttisarja juhlii uuden Steinway & Sons -flyygelin tupaantuliaisia. Kontrabasisti Antti Lötjönen, saksofonisti Jukka Perko ja trumpetisti Verneri Pohjola saapuvat solistivieraiksi illan isännän, pianisti Joonas Haaviston kotiin ja luovat jokaiseen iltaan oman, ainutlaatuisen tunnelmansa.

ON THE ROCKS 27.9.2017
Verneri Pohjola – trumpetti
Joonas Haavisto – flyygeli

“Tutustuin Verneriin ensimmäisen kerran IASJ:n kesäleirillä 2004. Hänellä oli jo tuolloin selkeä suunta, mihin hän haluaa musiikkiaan viedä. Vernerin kyky vangita kuulijat upealla soundillaan ja luovilla ideoillaan on vertaansa vailla. Illan konsertissa tullaan kuulemaan Vernerin omia sävellyksiä duo-kokoonpanolle sovitettuna.”

Suomen kansainvälisesti arvostetuimpiin muusikoihin kuuluva trumpetisti Verneri Pohjola (s. 1977) nousi jazzyleisön tietoisuuteen 2000-luvun alussa Ilmiliekki Quartetin yhteydessä. Pohjola julkaisi kolmannen oman levynsä Bullhorn maailmanlaajuisesti helmikuussa 2015. Bullhorn sekä Pohjolan viimeisin, isälleen omistettu Pekka (2017) ovat keränneet ylistäviä arvioita ja vakiinnuttaneet entisestään Pohjolan asemaa voimakkaana ja visionäärisenä jazzartistina myös kansainvälisellä musiikkikentällä.

Joonas Haavisto

Maailmankuulun pianobrändin Steinwayn Artistiksi tänä vuonna valittu pianisti ja säveltäjä Joonas Haavisto (s. 1982) on kansainvälisesti palkittu jazzmuusikko. Hän on levyttänyt useiden eri kokoonpanojen kanssa ja esiintynyt merkittävillä festivaaleilla sekä klubeilla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa.
Nousujohteista kansainvälistä uraa tekevä Haavisto on julkaissut trionsa kanssa kolme albumia: Blue Waters, Micro to Macro sekä oku. Joonas on esiintynyt kamariorkestereiden kuten Keski- Pohjanmaan Kamariorkesterin ja Lapin Kamariorkesterin solistina. Viime vuonna Cannesin Un Certain Regard sarjan voittaneessa Juho Kuosmasen ohjaamassa elokuvassa Hymyilevä mies on myös Haaviston esittämä ja säveltämä kappale.

www.joonashaavisto.com

Liput ovelta ja Tiketti.fi:

https://www.tiketti.fi/A-Housewarming-Party-For-Miss-A-Arkadiankatu-20-Helsinki-lippuja/49097

Ikäraja: Ikärajaton
Ovet klo 18:30
Showtime 19:00
Esityksen kesto n. 1h

Konsertteihin myynnissä myös sarjalippuja, jotka oikeuttavat sisäänpääsyn kaikkiin kolmeen konserttiin. Lippu säilytettävä kaikkiin konsertteihin.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

more

Time

(Wednesday) 6:30 pm - 8:30 pm

Location

Arkadiankatu 20, 00101 Helsinki, Suomi