JAZZIN LEGENDAT

07dec7:00 pm8:30 pmJAZZIN LEGENDAT7:00 pm - 8:30 pm

Event Details

To 7.12.2017 Pieni sali klo 19 JAZZIN LEGENDAT

Koe arvostettujen ja palkittujen jazzin mestarien tulkinnat yhdessä illassa! Luvassa on ikivihreitä ulkomaisia ja kotimaisia kappaleita jazzin, swingin ja bluesin maailmasta.

Heikki Sarmanto (piano),
Juhani Aaltonen (saksofoni, huilu),
Reiska Laine (rummut),
Pekka Sarmanto (basso),
Maija Hapuoja (laulu).

Viisi suomalaisen jazzin todellista legendaa nähdään harvinaisissa yhteiskonserteissa Helsingissä ja Tampereella loka-joulukuussa. Jazzin legendat -konsertit esittelevät viisi alansa todellista huippumestaria. Nämä suomalaiset musiikkimaailman legendat ovat olleet estradilla jo 50 vuoden ajan, ja heidät nähdään nyt viimein samalla lavalla.

– Tomorrow is You on paras levymme, kertoo Heikki Sarmanto. – Se on monipuolinen kokonaisuus eri rytmejä ja vie kuuntelijansa mukanaan pienelle matkalle maailman ympäri Pariisin tunnelmista Latinalaisen Amerikan huumaan.

– Lisäksi konserteissa kuullaan muutamia lauluja aiemmilta vuosilta. Joukossa on samoja kappaleita, jotka ovat kulkeneet mukanani jo vuosikymmenten ajan ja joista yhteistyöni Heikki Sarmannon kanssa aikanaan alkoi, kertoo Maija Hapuoja.

Jokainen konsertin artisteista on oman alansa taituri, ja konsertti onkin samalla todellinen muistelumatka suomalaisen jazz-maailman historiaan. Voidaan jo melkoisella varmuudella todeta, että tämä on viimeinen kerta, kun nämä legendat nähdään samalla lavalla.

Liput:
http://www.lippu.fi/jazzin-legendat-Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1896462&kuid=536042

more

Time

(Thursday) 7:00 pm - 8:30 pm

Location

Tampere-talo, 33100 Tampere, Suomi