JAZZIA KOSKETUS-NÄYTTELYSSÄ

02dec3:00 pm4:00 pmJAZZIA KOSKETUS-NÄYTTELYSSÄ3:00 pm - 4:00 pm

Event Details

JAZZIA KOSKETUS-NÄYTTELYSSÄ

EMMAn ja April Jazz -festivaalin yhteistyön tuotoksena syntynyt saksofonisti Esa Pietilän sävellys heijastelee taidetta EMMAssa. Kosketus-kokoelmanäyttelyn teoksista inspiroitunut äänite on kuultavissa näyttelytilassa langattomien kuulokkeiden kautta vuoden loppuun. Neliosainen teos etenee vuodenaikojen mukaan rikastuttaen näyttelykokemusta.

Lisäksi sävellystä esitetään EMMAssa sooloesityksinä kesällä, syksyllä ja talvella. Ensimmäisen osan kantaesitys toteutettiin keväällä ja kolme muuta Äänen kosketus -esitystä toteutetaan:

La 2.12. klo 15
Esa Pietilä, saksofoni ja elo-elektroniikka

Esa Pietilä kertoo teoksen taustasta:

Otin ilolla ja kunnialla vastaan kutsun tilaustyöstä ja haasteesta, jonka EMMA ja April Jazz minulle esittivät. Kyseessä on todella mielenkiintoinen ja moniulotteinen taidenäyttely, johon sain suunnitella musiikillisen konseptin. Näyttelyssä on mukana hyvinkin vahvoja viestejä välittäviä teoksia, jotka tuntuvat avaavan minulle ilmaisullisia ovia melko yllätyksellisiinkin suuntiin ja herättävät minussa mietteitä, joita en ole ennen tullut ajatelleeksi taidenäyttelyn nähtyäni.

Pääsylipun hinnalla.

Aikuiset 12€, alennusryhmät 10 €, alle 18-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat ilmaiseksi. Museokortilla, Helsinki-kortilla, EMMA-klubikortilla ja Kaikukortilla ilmaiseksi.

Kuva: Ari Karttunen / EMMA

more

Time

(Saturday) 3:00 pm - 4:00 pm

Location

EMMA, Ahertajantie 5, 02100 Espoo, Suomi