Hurri-klubi: Peela & Odd Brew

09feb7:00 pm9:00 pmHurri-klubi: Peela & Odd Brew7:00 pm - 9:00 pm

Event Details

Helsinkiläinen jazzfuusio-yhtye Peela ja jyväskyläläislähtöinen instrumentaaliyhtye Odd Brew tarjoilevat klubi-illan täynnä improvisaatiota ja yllätyksiä.

Peela on helsinkiläinen jazzfuusio-yhtye joka koostuu kyvykkäistä nuorista soittajista Sibelius-Akatemiasta ja Pop&Jazz Konservatoriosta. Heidän sävellyksissään kuuluu vaikutteita esim. Snarky Puppyn, Pat Methenyn ja Robert Glasperin musiikista. Peelan musiikki sisältää paljon improvisaatiota ja tuo aina mukanaan pieniä yllätyksiä!

Odd Brew on vuonna 2015 perustettu jyväskyläläislähtöinen instrumentaaliyhtye, joka keräilee raaka-aineita musiikkiinsa laajalta skaalalta: listahittipopista, klassisesta musiikista, kansanmusiikista, länsiafrikkalaisista perinteistä, progesta sekä kasarifuusiosta ja lätkii ne kaikki jazz-entsyymien marinoitavaksi. Kvintetin voimin tarjoiltavat lopulliset käymistuotteet on tarkoitettu nautittavaksi raikkain korvin. Yhtyeen sävellykset ja/tai sovitukset ovat kosketinsoittaja Santeri Kaipiaisen käsialaa. Esikois-EP “Koemaisto” näki päivänvalon kesän kynnyksellä 2017 ja sen aloitusraita E12 pääsi kesäkuussa amerikkalaisen Modern Jazz Today -ohjelman soittoon yli 30 radiotaajuudelle.

Klubi-ilta, A-oikeudet. Kahvila Pokkari vastaa tarjoilusta. Ovet avataan klo 18.30.

Kesto: 120 min, sis. väliaika.
pe 9.2.2018 klo 19.00
Vuosali
Mosaiikkitori 2 , Helsinki
10/6 €

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Vuotalo, Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki, Suomi