HOS Big Band & Jukka Eskola: Una Mas

17oct7:00 pm9:00 pmHOS Big Band & Jukka Eskola: Una Mas7:00 pm - 9:00 pm

Event Details

HOS Big Band ja Jukka Eskola esittävät helmiä Clark Terryn uran vaiheista. Clark Terry (1920-2015) on amerikkalainen trumpetisti, joka teki yli 70-vuotisen uran jazz-musiikin parissa. Terry on yksi eniten levyttäneistä jazz-muusikoista, joka tunnetaan myös flyygelitorven soiton pioneerina. Hän soitti mm. Count Basien, Duke Ellingtonin ja Quincy Jonesin big bandeissa ja ehti uransa aikana soittaa lähes kaikkien Ella Fitzgeraldin ja Dizzy Gillespien kaltaisten tunnettujen jazz-muusikkojen kanssa.

Jukka Eskola (1978-) on yksi tämän hetken suosituimmista suomalaisista jazz-trumpetisteista. Hän opiskeli Sibelius-Akatemian jazzosastolla ja on työskennellyt muusikkona lähes 20 vuotta, esiintyen useiden erilaisten kokoonpanojen ja musiikkityylien parissa. Eskola on kiertänyt maailmalla monien eri yhtyeiden kanssa, kuten The Five Corners Quintet (perustajajäsen), Nuspirit Helsinki, Jimi Tenor Band ja Jo Stance. Hän myös johtaa omia kokoonpanojansa Jukka Eskola Soul Trio, Jukka Eskola Orquesta Bossa ja Jukka Eskola Quintet. Eskola on esiintynyt useiden sinfoniaorkesteriden ja big bandien vierailevana solistina.

HOS Big Band on nimensäkin mukaisesti suuri 20-henkinen orkesteri, jonka riveissä soittaa joukko lahjakkaita musiikinopiskelijoita ja aktiiviharrastajia Helsingistä. Keikkahistoriasta löytyvät esiintymiset mm. UMO Jazz Housessa, ravintola Dubrovnikissa, Tartu Big Band Festivaaleilla Virossa sekä Liize-klubilla Riikassa. Yhtyettä on johtanut vuodesta 2016 alkaen Rasmus Soini.

www.hosbigband.fi
www.jukkaeskola.com

more

Time

(Tuesday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki, Suomi