Hietsu is Happening! nro 9

26oct7:00 pm10:00 pmHietsu is Happening! nro 97:00 pm - 10:00 pm

Event Details

Hietsu is Happening! törmäyttää jälleen klassisen ja vapaan musiikin -konserttisarja palaa kesätauolta to 26.10.

Hietsun Paviljongin tunnelmallisessa vanhassa puurakennuksessa koetaan yllätyksellistä musisointia jo yhdeksännen kerran Hietsu is Happeningissa. Tällä kertaa kuraattoreiden kitaristi Petri Kumelan, basisti Antti Lötjösen ja saksofonisti Mikko Innasen, vieraiksi saapuvat pianisti Aki Rissanen ja huilisti Sami Junnonen.

Aki Rissanen sai 2007 Erik Lindströmin stipendin. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin Rissanen istuu Lindströmin vanhan flyygelin ääreen Hietsun Paviljongin Juhlasaliin ja johdattelee syksyiseen iltaan tunnelmallisella soolokonsertilla.

Tämän jälkeen Petrin Peräkamari avaa taas ovensa kaikille (perä)kamarimusiikin ystäville. Vieraana tällä kertaa on huilisti Sami Junnonen ja illan mittaan mitä luultavimmin päädytään perimmäisten kysymysten äärelle, Bachin ja Shakespearin johdattamana.

Illan kolmannessa osassa päästään todistamaan mitä tapahtuu, kun Mikko Innanen ja Antti Lötjönen esiintyvät ensimmäistä kertaa duona yleisön edessä. Lopputulos on arvoitus vielä esiintyjillekin, joten tiedossa on varmasti ainutlaatuinen konserttielämys.

Lopuksi Innanen, Rissanen ja Lötjönen esiintyvät triona johdattaen itsensä ja Hietsu is Happening!:in yleisön lokakuisen myöhäisillan syvään hämäryyteen – sellaiseen kosteaan pimeyteen, joka ravitsee sielua ja hyväilee ruumista ja tuo hetkellisen rauhan inhimillisten pyrintöjen oravanpyörään.

more

Time

(Thursday) 7:00 pm - 10:00 pm

Location

Hietsun Paviljonki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki, Suomi