Flame Jazz Cruise 13

22sepAll Day23Flame Jazz Cruise 13(All Day)

Event Details

TIMO LASSY & RICKY-TICK BIG BAND BRASS
HELSINKI-COTONOU ENSEMBLE
VERNERI POHJOLA & MIKA KALLIO: ANIMAL IMAGE
NASSAUN FASAANI
GOURMET
L´ALLIANCE TAKALO

Viking Grace tarjoilee syyskuussa tuttuun tapaan pienen jazzfestivaalin merellä Flame Jazz Cruisen muodossa! 

Kolmannentoista jazzristeilyn kattaus liikkuu menomatkalla L’Alliance Takalon hienovaraisesta tulkinnasta Nassaun Fasaanin räjähtävään fuusioenergiaan. Varsinaiseen lauantai-illan huumaan risteilykansan johdattelee kansainvälistä menestystä nauttiva suomalais–beniniläinen Helsinki-Cotonou Ensemble, jonka musiikki on suoraan tanssisuoneen iskevä yhdistelmä länsiafrikkalaisia voodoo-rytmejä, afrobeatia, jazzia ja funkia. 

Jazzia ja iskelmää avantgardistisesti yhdistelevä Gourmet herättelee paluumatkalle rikkaalla soundimaailmallaan. Sunnuntaina päästään myös elokuviin, kun tuorein Yrjö-palkittu, trumpetisti Verneri Pohjola ja monipuolinen lyömäsoitintaiteilija Mika Kallio esittävät teoksensa Animal Image, ja Voguessa nähdään myös kuvataiteilija ja valokuvaaja Perttu Saksan dokumenttielokuva, johon musiikki on sävelletty.

Risteily huipentuu suomijazzin eliittiin kuuluvan saksofonisti Timo Lassyn sekä Ricky-Tick Big Bandin vaskipuhaltajien seurassa. Kun Timo Lassy Band yhdistää voimansa Valtteri Pöyhösen johtaman torvisektion kanssa, on luvassa kuumaa svengiä ja vastustamatonta groovea neljäntoista soittajan energialla.

Normaalilla risteilylipulla pääsy kaikkiin risteilyn konsertteihin.
Laivan lähtö Turun satamasta lauantaina 22.9. klo 20.55.
Paluu sunnuntaina 23.9. klo 19.50

www.flamejazz.com

more

Time

september 22 (Saturday) - 23 (Sunday)

Location

Turku - Tukholma - Turku