Estas Tonne - Reviving Water Tour

18oct7:00 pm7:00 pmEstas Tonne - Reviving Water Tour7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Estas Tonne – Reviving Water Tour Helsingissä 18.10.2017
”Veden mysteerisestä voimasta on puhuttu ajan alusta lähtien. Muinaiset heimot pitivät vettä merkityksellisenä elementtinä ja elämänlähteenä. Nykyajan tieteelliset havainnot veden olemuksesta tuovat ilmi sen yhteyden koko Universumiin.”

Estas Tonne on karismaattinen kitaravirtuoosi, jolla on vahva ja kirkas ilmaisukyky, ja joka rikkoo nykyaikaisen viihdealan sääntöjä. Hän on muusikko, jonka musiikki ei itsessään ole tavoite, vaan työkalu, jonka avulla kuuntelija voi kohdata oman parhaan kapasiteettinsa. Estas on trubaduuri, joka on matkustanut lukemattomiin maihin ja paikkoihin.

Tonne käyttää musiikissaan referenssejä monista kulttuureista ja vaikutteista. Hän ei samastu yhteen ja ainoaan kulttuuriin tai maahan, vaan pitää itseään maailman kansalaisena. Musiikissa sulautuvat yhteen klassisen musiikin muoto, flamencon tekniikka, kulkurin juuret sekä latino- ja elektroninen äänimaailma. Hänen musiikissaan ilmenee koko elämä; tunteellisisesti, akustisesti, elektronisesti, dynaamisesti sekä ääneti. Tonnen musiikkia voi kuvailla meditatiiviseksi improvisaatioksi. Sana meditatiivinen ei kuitenkaan tässä tarkoita minimalistista tai liikkumatonta. Se tarkoittaa enemmänkin keinoja luoda portti jokaisen henkilökohtaisiin tunteisiin ja tarinaan. Estas Tonnen konsertit ovat mieleenpainuvia elämyksiä.

Estas Tonne esiintyy Kulttuuritalolla keskiviikkona 18. lokakuuta Netanel Goldbergin (vocals) ja Joseph Pepe Danzan (percussions) kanssa.

estastonne.com/
Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Konsertti klo 19
Myynti loppuu 18.10.2017 18:00.

more

Time

(Wednesday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Kulttuuritalo, 00101 Helsinki, Suomi