Björk – Utopia Tour

17jul8:00 pm8:00 pmBjörk – Utopia Tour8:00 pm - 8:00 pm

Event Details

Viime vuonna odotetun ”Utopia”-albuminsa julkaissut islantilainen musiikkivisionääri Björk saapuu kesällä Suomeen. Björk tekee intiimitunnelmaisen spesiaalikeikan konserttisaliympäristössä Finlandia-talossa, Helsingissä, tiistaina 17. heinäkuuta osana Utopia-kiertuettaan. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 4. kesäkuuta Ticketmasterissa.

KONSERTTI:
Björk (IS) – Utopia Tour
Ti 17.7.2018 klo 20 Finlandia-talo, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin ma 4.6.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 109 / 169 / 189 / 195 / 199 euroa Ticketmasterista
Ostorajoitus: max 4 lippua / asiakas

Björk aloitti kesän Utopia-kiertueensa huhtikuussa Reykjavikista harjoituskonserteilla, joissa saatiin esimakua kiertueen häkellyttävästä visuaalisuudesta. The Irish Times kuvaili konserttia ”liikkuvaksi freskoksi Kesäyön unelmasta” ja ”visuaaliseksi esitykseksi luonnon puheesta teknologialle”. Viime sunnuntaina kiertue sai näyttävän startin Lontoon All Points East -festivaalilla, jossa Björk oli sunnuntain pääesiintyjä. Euroopan kiertueen startannutta show’ta kuvailtiin festivaalin häikäisevimmäksi. Muutkin Utopia-kiertueen esiintymiset ovat kesällä joko isoilla festivaaleilla tai ulkoilmatapahtumissa, mutta Helsingissä Björkin hengästyttävä musiikillinen ja visuaalinen ilotulitus päästään kokemaan Alvar Aallon suunnittelemassa Finlandia-talossa intiimisti lähietäisyydeltä.

Björk julkaisi yhdeksännen studioalbuminsa ”Utopia” viime marraskuussa. Hän kirjoitti, tuotti ja nauhoitti albumin Reykjavikin ja New Yorkin välillä työskennellen tiiviisti tuottajansa Arcan kanssa sekä säveltäen kokoamalleen huiluorkesterille, jota kuullaan myös keikoilla. Lyyrisesti levy leikittelee sukupuolen, äitiyden ja naisellisuuden teemoilla, jotka ovat vahvasti läsnä visuaalisesti myös livenä.

more

Time

(Tuesday) 8:00 pm - 8:00 pm

Location

Finlandia Talo Huset Hall, Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki, Suomi