Ari Hoenig Quartet, 12/15€

29sep7:00 pm8:30 pmAri Hoenig Quartet, 12/15€7:00 pm - 8:30 pm

Event Details

Ilmiömäinen jazzrumpali kumppaneineen

Rumpali ja musiikintekijä Ari Hoenig on löytänyt yhä maagisemman otteen. Hänen vuonna 2016 julkaistu albuminsa The Pauper & the Magician saa visuaaliset kuvat soimaan mielessä vieden kohtalokkaista tunnelmista kevyisiin.

Hoenig on rumputyöskentelyssään ilmiömäinen, minkä olemme saaneet havaita muutamaan otteeseen jo aiemminkin Malmitalon konserttihistoriassa. Hänen rytminsä valuvat ja muuntuvat, soivat ja pysähtyvät niin melodisesti, ettei sellaista luulisi rumpupatteristosta edes irtoavan.

Tällä kertaa Hoenig tulee yhdessä saksofonisti Gael Horelloun, basisti Viktor Nybergin ja pianotaiteilija Etienne Deconfinin kanssa. Tämä kokoonpano on soittanut yhdessä vuodesta 2015, kun se teki ensimmäisen kiertueensa soittaen Horelloun, Deconfinin ja nykyisin myös Nybergin kotimaassa Ranskassa nimellä Gael Horellou Quartet. Nyt on soittovuorossa Hoenigin oma musiikki. ”On hyvin jännittävää soittaa musiikkiani näiden hienojen ja ainutlaatuisten muusikoiden kanssa”, Ari Hoenig toteaa, ”ja tämä konsertti Malmitalossa toimii aloituspotkuna kolmen viikon Euroopan-kiertueellemme.”

Gaël Horellou (FR) – alttosaksofoni,
Viktor Nyberg (SWE, FR) – kontrabasso,
Etienne Deconfin (FR) – piano ja
Ari Hoenig (USA)– rummut.

Kesto noin 75 min. Ei väliaikaa.

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 8:30 pm

Location

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki, Suomi