April Jazz Club: Walt Weiskopf Quartet

26jan7:00 pm7:00 pmApril Jazz Club: Walt Weiskopf Quartet7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

APRIL JAZZ CLUB

19:00 | Ebeli Show
20:00 | Walt Weiskopf Quartet (US/DK)

Saksofonisti-säveltäjä–kirjailija Walt Weiskopf (US) on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen jazzmaailmaan esiintymällä lukuisilla kriitikoiden ylistämällä albumeilla ja keikkailemalla muiden muassa Buddy Richin, Frank Sinatran, Michael McDonaldin ja Steely Danin kaltaisten suuruuksien kanssa. Hän on julkaissut myös seitsemän arvostettua oppikirjaa, jotka syventyvät jazzimprovisaation saloihin.

Weiskopfin viimeisin albumi “The Way You Say It” (Posi-Tone Records, 2016) on tutkimusmatka jazzin erilaisiin tyylilajeihin ja soundeihin, jotka esitetään tyylikkäällä otteella. Saksofonistina Weiskopf tunnetaan erityisesti huippuunsa hiotusta tekniikasta sekä dynaamisesta soitostaan.

April Jazz Clubilla Weiskopfin saksofoni nousee lentoon Tanskan jazzkentän ykkösketjun siivittämänä: pianossa Carl Winther, bassossa Daniel Frank ja rummuissa Anders Mogensen. Kvartetin ohjelmisto koostuu Weiskopfin nuottisalkun saloista sekä tarkoin valikoiduista yllätyksistä.

Walt Weiskopf: saksofoni
Carl Winther: piano
Daniel Franck: basso
Anders Mogensen: rummut

Liput ovelta 10 € | Ennakkomyynti alkaa 18.1.2018 (Lippu.fi) Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta: https://s-varaukset.fi/online/reservation/fi/192. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

www.apriljazz.fi/club

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi