April Jazz Club: Varre Vartiainen Quartet feat. Yoran Vroom

10nov7:00 pm7:00 pmApril Jazz Club: Varre Vartiainen Quartet feat. Yoran Vroom7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

19:00 | Ebeli Big Band joht. Rasmus Soini
20:00 | Varre Vartiainen Quartet feat. Yoran Vroom (FI/NL)

Varre Vartiainen: kitara
Manuel Dunkel: saksofoni
Ape Anttila: basso
Yoran Vroom: rummut

Tiukasta groovesta tunnettu Varre Vartiainen Quartet saa April Jazz Clubille vieraakseen tähtirumpali Yoran Vroomin Hollannista! Yoran on yksi kiinnostavimpia nuoren polven eurooppalaisia rumpuvirtuooseja ja hänen viimeaikaisia keikkojaan ovat olleet muun muassa Corey Henryn ja Ed Mottan yhtyeet.

Saksofonissa Vartiaisen bändissä loistaa UMO:n palkittu super-tenoristi Manuel Dunkel. Basson varresta löytyy monissa liemissä marinoitu Ape Anttila, joka on kiistatta kuulunut kotimaisten basistien ykköskaartiin jo 30 vuoden ajan. Varre Vartiainen on puolestaan espoolaisille tuiki tuttu muun muassa yhteistyöstään Espoo Big Bandin kanssa. Vartiaisen virtuoottiseen ja ennakkoluulottomaan ilmaisuun ovat luottaneet esimerkiksi UMO Jazz Orchestra, Ed Motta, Severi Pyysalo ja Kauko Röyhkä. Illan ohjelmisto koostuu Varren omista, persoonallisista biiseistä sekä tarkoin harkituista iskusävelmistä muiden muassa Michael Breckerin ja Mike Sternin nuottisalkusta.

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput: lippu.fi/apriljazzclub
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä: https://s-varaukset.fi/online/raflaamo/fi/192/

Lapsiystävällinen . Jazzmusiikki

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi