April Jazz Club: HELA HAVET STORMAR (FI/SE)

28sep9:00 pm9:00 pmApril Jazz Club: HELA HAVET STORMAR (FI/SE)9:00 pm - 9:00 pm

Event Details

HELA HAVET STORMAR (FI/SE)
28.09. 21.00€ Liput alk. 10 €
OSTA LIPUT

Hela havet stormar on uusi suomalais-ruotsalainen kokoonpano, joka esittää yhtyeen jäsenten säveltämää modernia pohjoismaista jazzmusiikkia. Idea uuteen kokoonpanoon syntyi kitaristi Pål Nybergin ja rumpali Joonas Leppäsen aloitteesta. Yhtye on mielenkiintoinen yhdistelmä eri ikäpolviin kuuluvia, vahvan oman äänen omaavia tekijöitä, jotka ovat jo ehtineet luoda monipuolisesti erilaista musiikkia.

Basisti Mauritz Agnas tulee todellisesta jazzperheestä. Hän kuuluu neljän veljeksen katraaseen, jossa kaikki ovat jazzmuusikoita, ja toki heitä yhdistää myös perhebändi Agnas bros. Agnasin uran kohokohtiin voi laskea muun muassa esiintymisen Pat Methenyn kanssa Uppsalan kitarafestivaaleilla vuonna 2015. Kitaristi Pål Nyberg opiskeli kitaransoittoa Amsterdamissa kitaristi Jesse Van Rulerin johdolla. Tukholmaan palattuaan hän on luonut monipuolista uraa jazzkitaristina, joista näkyvintä on ollut yhteistyö amerikkalaisen saksofonistin Jimmy Halperinin kanssa. Alttosaksofonisti ja bassoklarinetisti Max Zenger on ollut vahvasti esillä nousevana jazzkykynä viimeisen muutaman vuoden aikana. Hänen oma yhtye Maxxxtet on herättänyt laajasti huomiota niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa ja Max valittiin myös Pori Jazzin vuoden tulokkaaksi tämän vuoden festivaaleilla. Rumpali Joonas Leppänen on laaja-alainen muusikko, jota ollaan kuultu useissa jazz- sekä jazzin rajapinnalla liikkuvissa yhtyeissä. Leppänen säveltää myös aktiivisesti musiikkia useille muille kokoonpanoille ja yhdistelee ennakkoluulottomasti eri vaikutteita musiikissaan.

Max Zenger: alttosaksofoni, bassoklarinetti
Pål Nyberg: kitara
Mauritz Agnas: kontrabasso
Joonas Leppänen: rummut

Ei lämmittelybändiä, konsertti klo 21 alkaen.
Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä.

more

Time

(Thursday) 9:00 pm - 9:00 pm

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi