April Jazz Club: FLAME JAZZ MESSENGERS (FI/SE)

15sep7:00 pm8:00 pmApril Jazz Club: FLAME JAZZ MESSENGERS (FI/SE)7:00 pm - 8:00 pm

Event Details

FLAME JAZZ MESSENGERS (FI/SE)
15.09. 19.00€ Liput alk. 10 €

Flame Jazz Messengers on livejazzin vahvaksi toimijaksi nousseen Flame Jazzin ympärille vuonna 2015 perustettu kollektiivi. Yhtye heijastelee tuotannossaan turkulaiselle Flame Jazzille tärkeitä arvoja kuten juurevuutta, avoimuutta ja kansainvälisyyttä, jotka Flame Jazz Messengersissä sulautuvat kiinnostavaksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi.

Temaattisesti Turun hengestä ja Itämeren suojelusta ammentava vuonna 2016 julkaistu debyyttilevy Port Arthur on turkulaisten Severi Pyysalon ja Jussi Fredrikssonin käsialaa.

Vibrafonisti Pyysalon ja rumpali Fredrikssonin kolmelle puhallinsoittimelle ja rytmisektiolle säveltämä ja sovittama musiikki on yhdistelmä vahvoja melodioita, energisiä solistisia taidonnäytteitä sekä rohkeita dynamiikan vaihteluja. ”Port Arthur -levyltä välittyy leppeä länsirannikon meininki, joka heijastelee Turussa loimuavaa jazzbuumia”, kertoo Fredriksson itse esikoisalbumista. ”Itselleni on erityisesti suuri kunnia tehdä musiikkia nerokkaan Severi Pyysalon kanssa. Hänen soittonsa tallentaminen äänitteelle on mielestäni aina kulttuuriteko.”

”Bändi on täyttä rautaa, ja puristaa jazzin ydinmehuista väkevät tropit joka vaivaan.”
-Keskisuomalainen ****

”Länsirannikon svengaava jazzaarre”
-Karjalainen ****

Mikko Karjalainen: trumpetti
Max Zenger: alttosaksofoni
Karl-Martin Almqvist: tenorisaksofoni
Severi Pyysalo: vibrafoni
Teemu Åkerblom: basso
Jussi Fredriksson: rummut

Ebeli Show klo 19, Flame Jazz Messengers klo 20 alkaen
Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä.

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 8:00 pm

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi