Anni Elif: "Edith"

23oct6:00 pm7:00 pmAnni Elif: "Edith"6:00 pm - 7:00 pm

Event Details

KERAVA | Ruotsalais-turkkilainen laulaja, sellisti ja säveltäjä Anni Elif Egecioglu esiintyy Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa maanantaina 23.10. kello 18.

Hän vie Edith -konsertillaan kuulijan intiimille matkalle, jossa kauniit sävellykset kohtaavat futuristisen äänimaiseman ja improvisaation. Lyriikat pohjautuvat Edith Södergranin runoihin.

Suomen kansainvälisesti tunnetuimman ja suomenruotsalaisen modernismin tärkeimmän edustajan Edith Södergranin tuotannolle oli tyypillistä näynomaisuus ja aikakauden futuristiset ja symboliset virtaukset, jotka kietoutuvat saumattomasti Anni Elifin sävellyskieleen.

Moneen taipuva ja useita sävyjä hallitseva Egecioglu on ehtinyt vaikuttaa jo useissa suomalaisissa sekä kansainvälisissä klassisen musiikin, popmusiikin sekä jazzin rajapinnalla liikkuvissa yhtyeissä, kuten Elifantree ja FrankFrankFrank. Kesällä muusikko julkaisi ensimmäisen oman albuminsa Anni Elif – Edith.

Maanantai-illan konsertissa esiintyvät Anni Elif Egecioglu laulu, syntetisaattori, sävellys, Joonas Kuusisto, squire VI, monotron, akustinen bassokitara, Pauli Lyytinen, saksofoni, EWI, omnichord, efektit, rumpukone ja Tuomas A. Turunen, piano, syntetisaattorit, polkuharmooni.

Edith- konsertti ma 23.10. klo 18 Keravan kirjastossa. Vapaa pääsy. Konsertti on osa Keravan kaupungin Suomi100-ohjelmistoa. Järj. Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

*******************
24.10. Eclipse Jazz Club @ Kulttuuriravintola Kivi, Tampere
28.10. Umeå Jazz Festival, UMEÅ, Ruotsi
(Lisää konsertteja TBA)

more

Time

(Monday) 6:00 pm - 7:00 pm

Location

Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava, Suomi