Alvi’s Dixie Stompers @ Cafe Carusel

29aug6:00 pm8:30 pmAlvi’s Dixie Stompers @ Cafe Carusel6:00 pm - 8:30 pm

Event Details

Kausi avataan Cafe Caruselissa ensi keskiviikkona 29.8. klo 18.00. Avaajana on Alvi’s Dixie Stompers solistinaan Pasi Saarelma.

Alvi’s Dixie Stompers perustettiin 15.11.1996 Espoossa. 9-miehisen orkesterin tavoite on soittaa 1900-luvun alun melodista, iloista ja svengaavaa ragtime-, dixieland-, blues- ja gospel-musiikkia New Orleans-hengessä esikuvinaan legendat Louis Armstrong, Georg Louis, Kid Ory ja Jelly Roll Morton.

Yhtye on toiminut ”house bandina” 21 vuotta Espoon Haukilahden Paviljongin jameissa. Näistä on muodostunut suosittu jazztapahtuma, joka kerää yhteen kerran kuussa samoinajattelevia jazzmuusikoita ja tuvan täydeltä yleisöä hauskan yhdessäolon merkeissä viettämään iloista jazz-iltaa. Alvi’s Dixie Stompers on osallistunut useisiin festivaaleihin ja soittanut useita gospelsävytteisiä kirkkokonsertteja Suomessa ja Ruotsissa.

Alvi’s Dixie Stompersien laulusolistina on Pasi Saarelma, joka laulaa myös uusimmalla ADSCD-005 levyllämme. Musiikinopettaja Saarelma on pitkänlinjan muusikko, jolla on tempperamenttiä laulaa erisävyisiä lauluja klassisesta jazziin. Hän tulkitsee mestarillisesti ilot ja surut.

Orkesterin jäsenet:
Alvian ”Alvi” Leppälä sopr.saks., C-melodysaksofoni
Kimmo Leppälä klarinetti, sopr.saks., tenorisaks.
Jyrki Leppälä pasuuna
Cajus ”Pricken” Lindroth kornetti
Valeri Nikitin piano, bassorumpu
Jarmo Nissinen banjo, ukulele
Kenneth Ojutkangas tuuba, sousaphone
Erkki Hurri rummut
Pasi Saarelma laulu, pyykkilauta

Café Carusel, keskiviikkona 29.8.2018 klo 18:00-20:30
Merisatamanranta 10.
Vapaa sisään- ja ulospääsy.

more

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 8:30 pm

Location

Cafe Carusel, Merisatamanranta 10, 00150 Helsinki, Suomi