UMO & Django Bates: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

02oct7:00 pm9:00 pmUMO & Django Bates: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band7:00 pm - 9:00 pm

Event Details

UMO ja multi-instrumentalisti Django Bates järjestävät juhlat Beatlesin ystäville Savoy-teatterissa torstaina 2. marraskuuta, kun he tulkitsevat Beatlesin klassikkolevyä jazz-perspektiivistä.

Vuonna 1966 julkaistua Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band -albumia pidetään yhtenä popmusiikin kehittymiseen voimakkaimmin vaikuttaneista julkaisuista. Rolling Stone -lehti valitsi sen taannoin maailman merkittävimmäksi levyksi. Albumi syntyi keskelle hippiliikettä ja sai heti julkaisunsa jälkeen vallankumouksellisen vastaanoton niin musiikkinsa, kansitaiteensa kuin studiotekniikkansakin osalta.

Brittiläinen multi-instrumentalisti, säveltäjä ja sovittaja Django Bates (s. 1960) on sovittanut albumista jazzversion neljän eurooppalaisen big bandin tilaamana: UMO, ruotsalainen Norrbotten Big Band, tanskalainen Danish Radio Big Band ja saksalainen hr-Bigband. Uusi sovitus sai kantaesityksensä viime lokakuussa Frankfurtin jazz-festivaalilla hr-Bigbandin ja Batesin toimesta.

Django Bates on valittu useita kertoja Iso-Britannian parhaaksi jazz-säveltäjäksi. Häntä kuvaillaan uskomattoman musikaaliseksi, anarkistisen huumorin ystäväksi ja elämäniloa pursuavan luovaksi persoonaksi. Bates on soittanut mm. Mynton Marsaliksen, Micheal Breckerin, Vince Mendozan ja Metropole Orchestran kanssa. Tunnetuksi hän tuli 1980-luvulla soittaessaan brittiläisessä Loose Tubes -orkesterissa.

Django Bates, piano, orkesterin johto
Martin Dahl, laulu
Stuart Hall, kitara
Jonas Westergaard, basso
Peter Bruun, rummut
UMO Jazz Orchestra

Liput Lippupisteestä alk. 36 € / 32 € / 18 €. Kaikki hinnat sisältävät palvelumaksut.

Liput osoitteesta: http://www.lippu.fi/Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1888013&includeOnlybookable=false&xtmc=UMO&xtnp=1&xtcr=2

more

Time

(Monday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46, 00130 Helsinki, Suomi