Steve Vai: Alien Guitar Secrets Masterclass

12mar7:00 pm7:00 pmSteve Vai: Alien Guitar Secrets Masterclass7:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Event Details

Ma 12.3. klo 19

Maailman parhaiden kitaristien joukkoon lukeutuva Steve Vai saapuu maaliskuussa Suomeen luotsaamaan uransa ensimmäistä masterclass–iltaa Sellosalissa.

Moninkertaisen Grammy-voittajan ura käynnistyi 1970-luvun lopulla Frank Zappan nuotittajana, kunnes hän onnistui vakuuttamaan Zappan kyvyistään ja sai kiinnityksen bändin kitaristiksi. Zappan jälkeen herra ehti vaikuttaa aikansa hard rock -jättiläisten, kuten David Lee Rothin ja Whitesnaken riveissä. Viime vuosina häntä on työllistänyt oman soolouransa lisäksi myös mm. Joe Satrianin kanssa tehdyt G3–kiertueet.

Uransa aikana kymmenkunta sooloalbumia julkaisseen Vain debyytti Flex-Able näki päivänvalon jo vuonna 1984. Miehen tunnetuin sooloalbumi lienee kuitenkin Passion and Warfare, jolla hän kirjoitti instrumentaalirockin standardit uuteen uskoon. Vain viimeisin sooloalbumi Modern Primitive julkaistiin vuonna 2016.

Urallaan yli 15 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt kitarasankari tunnetaan virtuoosimaisesta tekniikastaan sekä mieleenpainuvista ja energisistä esiintymistään. Muusikon uran lisäksi Vain kädenjälkeä löytyy myös niin peli-, elokuva- kuin mainosmaailmastakin. Vailla on myös oma ”Favored Nations” -levy-yhtiö sekä hyväntekeväisyysjärjestö, minkä tarkoituksena on auttaa vähävaraisia perheitä saamaan lapsensa musiikkiharrastusten pariin.

Liput alkaen 59,50 € + toimitusmaksu, Lippupiste

more

Time

March 12, 2018 7:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Location

Sellosali, Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo, Suomi

Other Events

Get Directions