Sointi Jazz Orchestra & Aili Ikonen / Jörö-Jukka / Gloria

20sep7:00 pm9:00 pmSointi Jazz Orchestra & Aili Ikonen / Jörö-Jukka / Gloria7:00 pm - 9:00 pm

Event Details

Sointi Jazz Orchestra ja rakastettu laulaja Aili Ikonen esittävät Gloriassa laulujazzin täyteisen konsertin keskiviikko-illan ratoksi! Ohjelmiston runkona toimii Aleksis Liukon säveltämä Jörö-Jukka-teos, jonka lisäksi kuullaan uunituoreita sovituksia Aili Ikosen soololevyiltä (Laulan ja Piirrä minut) Ailin ja Sointi Jazz Orchestran esittämänä!

Jörö-Jukka herättää 172-vuotiaan runomuotoisen kuvakirjan tarinat uuteen eloon Aleksis Liukon uusina suomenkielisinä sävellyksinä. Upeat orkestroidut jaksot, svengaavat jazztunnelmat ja taidokkaat improvisaatiot kuljettavat Jörö-Jukan tarinoita yli yllättävien ja brutaalien käänteiden. Kokonaisuus kantaesitettiin 21.5. G Livelabissa, jonka lisäksi se on kuultu mm. Pori Jazz Kids -festivaaleilla viime kesänä.

Sointi Jazz Orchestra on nuorten musiikin ammattilaisten muodostama freelance-pohjainen big band, joka on erikoistunut sille sävellettyjen ja sovitettujen kokonaisuuksien esittämiseen. Sointi Jazz Orchestran solisteina ovat vierailleet mm. legendaarinen saksofonisti-huilisti Juhani Aaltonen, laulaja Stina Koistinen sekä saksofonisti Jukka Perko.

Aili Ikonen tunnetaan monipuolisena laulajana, joka on konsertoinut merkittävimmillä areenoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Omien yhtyeidensä lisäksi hän on myös esiintynyt lukuisten ammattiyhtyeiden solistina.

Sointi Jazz Orchestra ja Aili Ikonen

Aili Ikonen – laulu
Rasmus Soini – musiikinjohto

Petteri Hietamäki – saksofonit, huilu
Pekka Seppänen – alttosaksofoni, klarinetti
Frans THomsson – saksofonit, huilu, klarinetti
Janne Saarinen – tenorisaksofoni, oboe
Max Zenger – baritonisaksofoni, bassoklarinetti

Tommi Kolunen – trumpetti
Leo Kylätasku – trumpetti
Ilkka Arola – trumpetti
Jasmin Afaneh – trumpetti, huilut

Ilkka Hongisto – käyrätorvi
Mikko Haanpää – pasuuna
Panu Luukkonen – pasuuna
Matti Vuolahti – pasuuna
Kenneth Ojutkangas – tuuba

more

Time

(Wednesday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki, Suomi