Sibafest: Avajaiskonsertti kaikelle kansalle

27jan5:00 pm7:30 pmSibafest: Avajaiskonsertti kaikelle kansalle5:00 pm - 7:30 pm

Event Details

Avajaiskonsertti kaikelle kansalle
Liput: 27/14,50 € / osio, molemmat osiot 38/22,50 € (Ticketmaster), alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi
La 27.1. klo 17.00
Musiikkitalon konserttisali

Sibafest 2018 avaa festivaaliviikon isosti kaiken kansan tapahtumalla Musiikkitalon konserttisalissa! Ilta on jaettu kahteen eri osaan: lippuja myydään erikseen kumpaankin konserttiosioon, ja myynnissä on myös molempien osioiden yhteislippu.

Klo 17.00: Kaiken maailman Mörri-Möykyt
“Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa”
Koko perheen konsertissa kuullaan rakastetun Marjatta Pokelan ikivihreitä lastenlauluja. Pokelan laulujen teemoina ovat uteliaisuus, erilaisuuden ymmärtäminen, yhdessä tekeminen, ilo ja ystävyys. Lauletaan yhdessä, pidetään toisiamme kädestä kiinni ja musisoidaan sydämestä sydämeen. Voit laittaa vaikka rooliasun päälle, tervetuloa!

Esiintyjinä Sibelius-Akatemian opiskelijoista koostuva monikymmenhenkinen yhtye ja kuoro, lapsia sekä Espoon työväenopiston monikulttuurinen Muuttolinnut-kuoro
Ikäsuositus: yli 3 vuotta

Klo 18.30: Yhdessä! Together!
Siba Folk Big Band ja Global Orchestra yhdistyvät Sibafestin avajaisiin suurorkesteriksi. Soittava, laulava ja tanssiva orkesteri solistinaan jouhikkovelho Pekko Käppi juhlii kulttuurien rikkautta, avoimuuden ja ystävyyden henkeä sekä yhteistyön voimaa. Läheltä ja kaukaa tulevat muusikot tuovat oman panoksensa ainutlaatuiseen sointiin, jossa muinainen ja uusin, herkkä ja villi, tuttu ja tuntematon kohtaavat. Karjalainen jouhikko tapaa länsiafrikkalaisen balafonin, Nepalin ja Kuuban rytmit maustavat jenkkaa ja polkkaa, paimendisko johtaa Suomen metsistä tansanialaiselle kylänraitille. Tule mukaan inspiroivalle matkalle – tällaista musiikkia et tiennyt olevan olemassa!

Siba Folk Big Band on jopa 40-henkinen Sibelius-Akatemian kansanmuusikoiden kansansoitinorkesteri, joka voitti Etno-Emman ensilevyllään 2014. Global Orchestra kokoaa yhteen Sibelius-Akatemian Global Music -koulutusohjelman ympäri maailmaa tulevat muusikot.

KESTO: 1. osio 50 min (väliaika 35 min) 2. osio n. 60 min
VÄLIAIKA: kyllä

more

Time

(Saturday) 5:00 pm - 7:30 pm

Location

Musiikkitalo, Töölönlahdenkatu, 00100 Helsinki, Suomi