march, 2020

31mar12:00 pm1:00 pmLounaskonsertti: UMO Helsinki plays Zappa w/ Haakana & Pöyhönen12:00 pm - 1:00 pm Savoy-teatteri

more

Event Details

Tapahtuma: https://facebook.com/events/962560264112008/

Pujahda konserttiin lounastauolla! Vapaa pääsy, ennakkolippu tarvitaan.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on koonnut tähän lounaskonserttiin komean setin Ed Palermon sovittamia Frank Zappan orkestraalisia sävellyksiä. Zappan instrumenttiklassikoista kuullaan mm. kappaleet King Kong, Peaches en Regalia ja Heavy Duty Judy. Luvassa on myös kolme tuoretta big band -sovitusta nuorilta sovittajavelhoilta Sampo Kasuriselta ja Artturi Röngältä. Orkesterin solistina kitaristi Jere Haakana ja kapellimestarina Valtteri Laurell Pöyhönen.

Frank Zappa (1940–1993, USA) oli omaperäinen populaarimusiikin persoona, monipuolinen ja taitava muusikko; säveltäjä, sähkökitaristi, laulaja, lauluntekijä ja yhtyeenjohtaja, jonka musiikillinen nerokkuus käy ilmi hänen useista kymmenistä levyistään, satiirisista teksteistään ja taidostaan orkestroida musiikki monenkirjaville kokoonpanoille.

Huom! Noudathan ennakkolipun Savoy-teatterin lippuluukulta (0 €) tai Lippupisteestä (1 € toimitusmaksu). Ennakkolipulla sisään klo 11:50 asti. Tämän jälkeen mahdollisesti tyhjäksi jääneet paikat täytetään liputtomilla asiakkailla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska saliin ei pääse myöhässä.

Tuotanto: UMO Helsinki Jazz Orchestra, Savoy-teatteri

Kuvat: Jere Haakanan kuvan otti Hannu Mattila, Valtteri Pöyhösen kuvan otti Heikki Kynsijärvi

Time

(Tuesday) 12:00 pm - 1:00 pm

Location

Savoy-teatteri

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46, 00130 Helsinki, Suomi

Organizer

Jazz-kalenteri

X
X
X