Kohti Valoa 40 vuotta

21oct3:00 pm3:00 pmKohti Valoa 40 vuotta3:00 pm - 3:00 pm

Event Details

Lauantai klo 15:00–0:04

Tänä vuonna tulee 40 vuotta täyteen siitä kun dj Bunuel aloitti uransa dj:nä. Tätä on tietenkin juhlittava. Kohti valoa 40 vuotta on juhla kaikille, joille hyvä musiikki ja ruoka ovat sydäntä lähellä. Iltamat tulevat koostumaan kahdesta osasta. Klo 16.00 alkava imaginäärinen radiolähetys spiikataan lavan studiosta, mutta musiikki esitetään livenä. Lavalla nähdään hämmentävä kattaus suomalaisen musiikin historiaa Veljekset von Hertzenistä ja Kingston Wall left overista Giant Robotiin ja Melroseen, Palefacesta ja Yonasta Timo Lassyyn ja Tuomo Prättälään. Konsertissa esiintyy yli 30 artistia ja kestää arviolta yli 5 tuntia.

Konserttielämystä täydellistää ”villiyrttien kuningas” Sami Tallbergin suunnittelema kahden ruokalajin menu: Maagisia villisieniä, mesijuurta ja rieskaa, sekä Paahdettuja paprikoita, mustaa riisiä ja kannabisöljyä. Annokset tarjoillaan ruoan etukäteen varanneille konsertin aikana. (Huom! annoksia ei voi ostaa enää paikan päällä).

Illan toinen osuus,jatkot, järjestetään Alakulttuuritalon toimesta Kulttuuritalon kellarissa ja Kitchenissä. Näyttävä dj kavalkadi huolehtii siitä, että tanssinälkäiset pääsevät toteuttamaan itseään.

Bunuel, oikealta nimeltään Måns Strömberg, on musiikki- ja tapahtuma-alan monitoimimies ja ennen kaikkea yksi Suomen pitkäaikaisimmista tiskijukista, joka edelleen on nälkäinen muudelle musiikille. 40 vuotta kestäneen dj uransa lisäksi hän on tehnyt töitä mm. juontajana (tapahtumissa, TV:ssä ja radiossa), muusikkona, tapahtumatuottajana ja ravintoloitsijana (Bar Mary, Porvoo). Vuodesta 2014 hän on toiminut Mieletöntä valoa – mediahankkeen vetäjänä.
Tällä hetkellä Bunuelia voi kuulla radiossa kulkemassa Kohti valoa Radio Helsingissä lauantaisin kl. 16-18 ja kuukausittain, yleensä kuukauden viimeisenä sunnintaina, Radio YLE 1:n Jazzklubilla joka lähetetään sunnuntai-iltaisin kl. 19-22.

”Jokaiseen hetkeen ja tilanteeseen on yksi täydellinen biisi. Sitä etsin. Joskus löytyy useita peräkkäin.” – Bunuel

Liput konserttiin Tiketistä. Konserttilippu 35€ (ovelta 38€), Konsertti +menu 55€ (ei saatavissa ovelta). Jatkolippu 10€ (ovelta 12€).

Tervetuloa musiikin juhlaan!!

more

Time

(Saturday) 3:00 pm - 3:00 pm

Location

Kulttuuritalo, 00101 Helsinki, Suomi