Jazz’n Jam: Suomi 100 -juhlakonsertti, 6,50€

26nov5:00 pm7:00 pmJazz’n Jam: Suomi 100 -juhlakonsertti, 6,50€5:00 pm - 7:00 pm

Event Details

Tarjolla on mahdollisuus ottaa selvää, kuinka Suomi 100 jazzina soi, heittäytymällä kiehtovien musiikkielämysten pauloihin avoimin mielin ja uteliaana sunnuntaina 26.11.2017 klo 17 Malmitalossa. Kitaristit Kalle Kalima ja Jukka Kääriäinen, saksofonisti Pauli Lyytinen, basisti Teppo Hauta-aho ja kolumbialainen Castrillónin muusikkopariskunta Duo CASSAG soittavat Jazz’n Jam -sarjan juhlakonsertissa, jossa mukana tällä kertaa on myös jaZZanti.

Jazzin juhlaa ja juhlajazzia! Mitäpä muuta Malmitalon syyskauden viimeiseltä jazzsunnuntailta voisikaan vaatia. Akustisen konsertin esiintyjiksi on saatu nuoremman muusikkopolven taitajia vahvistettuna alan pioneerilla.

Berliinistä saapuu kansainvälisesti tunnettu kitaristi Kalle Kalima ja Kolumbiasta muusikkopari Sergio ja Natalia Castrillón. Illan toinen kitaristi on Jukka Kääriäinen, saksofonimusiikista vastaa Pauli Lyytinen. Kontrabassonsa takana seisoo konsertin pioneeri Teppo Hauta-aho. Luvassa on vapaan ilmaisun yllätyksiä ja musiikillista monipuolisuutta mainioiden muusikoiden seurassa Suomi 100 -teemalla.

Teppo Hauta-aho, jonka kanssa Malmitalo aloitti yhteistyön kevätkaudella 2008 JAZZ à MALMI -tapahtumasarjan yhteydessä ja joka on syksystä 2008 ollut vakituisesti Malmitalon Jazz’n Jam -sarjan taiteellinen johtaja, on nyt syksyn mittaan siirtänyt tehtävän Sakari Puhakalle. Tämän kauden viimeinen sunnuntaijazzkonsertti ei ole vain Suomi 100 -jazzjuhlaa, vaan se on myös juhlakonsertti kiitokseksi Hauta-aholle mitä parhaimmista jazzkonserteista, joita Malmitalossa on nyt kymmenen vuotta hänen suunnittelemanaan kuultu. Hauta-aho ei suinkaan ole jäämässä laakereilleen lepäilemään, vaikka jättääkin Malmitalon jazzkonserttien suunnittelun; musiikki miehen kiireisenä tiellä pitää! Konsertti on myös Teppo Hauta-aho trion (Hauta-aho – Kalima – Kääriäinen) levyn ”Meeting” julkaisukonsertti.

KONSERTIN OHJELMA
Pauli Lyytinen: saksofonisoolo
Teppo Hauta-aho trio:
Kalle Kalima: akustinen kitara,
Jukka Kääriäinen: akustinen kitara ja
Teppo Hauta-aho: kontrabasso

Väliaika

Sergio Castrillón: sello ja Natalia Castrillón: harppu
Pauli Lyytinen: saksofonit, Jukka Kääriäinen: akustinen kitara ja Teppo Hauta-aho: kontrabasso

Kesto noin 2h, lyhyt väliaika
Sarjan taiteelliset johtajat
Teppo Hauta-aho ja Sakari Puhakka
Yhteistyössä jaZZanti ja Malmitalo
6,50 €

more

Time

(Sunday) 5:00 pm - 7:00 pm

Location

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki, Suomi