April Jazz Club: TUOMAS KAUPPI QUARTET

06oct7:00 pm7:00 pmApril Jazz Club: TUOMAS KAUPPI QUARTET7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

TUOMAS KAUPPI QUARTET
06.10. 19.00€ Liput alk. 10 €
OSTA LIPUT

Tuomas Kauppi Quartet on uusi kotimainen jazzyhtye, joka esittää pääasiassa omaa tyylikästä tuotantoaan sekä tarkoin valittuja lainakappaleita. Yhtyeen jäsenet ovat kokeneita jazzmusiikin ammattilaisia ja heidän juurensa juontavat Sibelius-Akatemian jazzosastolle.

Tuomas Kauppi on perinnetietoinen jazzpianisti ja hän on esiintynyt on esiintynyt muiden muassa Kevin Mahoganyn, Benny Golsonin sekä Wayne Dockeryn kanssa. Trumpetisti Antero Priha aloitti monipuolisen muusikon uransa 80-luvun alkupuolella ja hänen tunnetuin kiinnityksensä on ollut J. Karjalainen & Mustat Lasit. Lisäksi Priha on toiminut muidenkin huippunimien kanssa kuten Ray Charles, Kevin Mahogany ja Maria Schneider. Rumpali Rami Eskelinen tuli kotimaisen- ja kansainvälisen jazzyleisön tietoisuuteen soittaessaan Trio Töykeät -kokoonpanossa; tehden noina vuosina yhteensä yli 2000 keikkaa 43 eri maassa. Espoo Big Bandin pitkäaikaisena luottorumpalina Eskelinen on esiintynyt muiden muassa Diane Schuurin, McCoy Tynerin ja Joe Hendersonin kaltaisten suuruuksien kanssa. Basisti Timo Tuppurainen saavutti jazzmusiikin puolella suosiota 90-luvun jälkipuoliskolla Lenni-Kalle Taipale Trion riveissä. Tuppurainen on tehnyt yhteistyötä myös lukuisten rock- ja popmusiikin tähtien kanssa kuten Michael Monroe, Paula Koivuniemi, Ismo Alanko, Pave Maijanen ja Maarit Hurmerinta.

Tuomas Kauppi: piano
Antero Priha: trumpetti
Timo Tuppurainen: basso
Rami Eskelinen: rummut

Ebeli Show klo 19, Tuomas Kauppi Quartet klo 20 alkaen
Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä.

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi