April Jazz Club: Jussi Lehtonen Band

02mar7:00 pm7:00 pmApril Jazz Club: Jussi Lehtonen Band7:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Event Details

APRIL JAZZ CLUB

19:00 | Ebeli Show
20:00 | Jussi Lehtonen Band

Jussi Lehtonen: rummut ja sävellykset
Joonatan Rautio: tenorisaksofoni
Teemu Viinikainen: kitara
Aki Rissanen: piano
Jori Huhtala: kontrabasso

Suomen eturivin rumpaleihin lukeutuva Jussi Lehtonen on tunnettu moniulotteisena muusikkona, jolla syvällinen perinnetietous yhdistyy suvereeniin instrumentin hallintaan. Energisellä ja svengaavalla Lehtosella on runsaasti kokemusta erikokoisten yhtyeiden kanssa työskentelystä, ja hän onkin esiintynyt lukuisten kansainvälisten ja kotimaisten huippumuusikoiden rinnalla.

Aktiivisesti oman sävellystuotantonsa parissa työskennellyt Lehtonen on julkaissut tähän mennessä kolme soololevyä: vuonna 2009 albumin Firstborn, vuonna 2013 This Time sekä vuoden 2017 lopulla tuoreimman Move on. Uusimmalla, loppuvuodesta 2017 julkaistulla Move On -albumilla Lehtonen palaa saman kokoonpanon pariin kuin ensilevyllään, ja albumin materiaali onkin kirjoitettu juuri nämä muusikot mielessä. Nämä kotimaisen jazzmusiikin huiput, Joonatan Rautio, Teemu Viinikainen, Aki Rissanen ja Jori Huhtala yhdistettynä yhtyejohtaja Lehtoseen loihtivat yhdessä esille voimakkaita sävyjä ja intensiteettiä, jossa jokaisen soittajan vahvuudet pääsevät kauniisti esille.

Liput ovelta 10 € | Ennakkomyynti alkaa 18.1.2018 (Lippu.fi) Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta: https://s-varaukset.fi/online/reservation/fi/192. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

www.apriljazz.fi/club

more

Time

March 2, 2018 7:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi

Other Events

Get Directions