April Jazz Club: Jukka Perko Tritone

16mar7:00 pm7:00 pmApril Jazz Club: Jukka Perko Tritone7:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Event Details

http://apriljazz.fi/club/ (https://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fapriljazz.fi%2Fclub%2F&sa=D&usd=2&usg=AFQjCNEFVOimfZxbXDf0I9CoJoy65ksORw)

19:00 | Ebeli Show
20:00 | Jukka Perko Tritone

Suomen arvostetuimpiin jazzartisteihin kuuluva saksofonisti Jukka Perko esiintyy April Jazz Clubilla mukanaan timantinkovana rytmisektiona tunnetut basisti Antti Lötjönen ja rumpali Teppo Mäkynen.
Luvassa on materiaalia trion debyyttilevyltä “Dizzy”, jossa Perko käsittelee ensi kertaa Dizzy Gillespien musiikkia ja tekee samalla kauan kaivatun paluunsa bebop-perinteeseen. Taustalla kulkee myös uskomaton tarina huittislaisen maanviljelijäperheen lapsen päätymisestä maailmankuulun jazzlegendan yhtyeeseen, jonka riveissä Perko kiersi kahden vuoden ajan vuosina 1987-1988.
Väkevä triokokoonpano ottaa ilon irti klassikkosävellyksistä tuoden niihin oman näkemyksensä ja osoittaen, että paras jazz on aina omassa ajassaan elävää, aktiivista taidetta. Bändin sovitukset ovat luontevia, svengaavia, ja loisteliaan kolmikon kekseliäisyydellä marinoituja.
“Kyse ei ole siitä, mitä Dizzyn musiikki merkitsee meille, vaan mitä uutta itsestämme ja elämästämme voimme antaa siihen. […] Periaatteessa minun olisi ollut helppo lykätä tähän musiikkiin tarttumista ikuisuuksiin, mutta ajattelin ajan olevan kypsä nyt jos koskaan, kun Dizzyn syntymästä tuli juuri kuluneeksi 100 vuotta ja omasta debyytistäni Dizzyn bändissä 30 vuotta.”, Perko toteaa.

Jukka Perko Tritone:
Jukka Perko: saksofoni
Antti Lötjönen: basso
Teppo Mäkynen: rummut

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 15 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä.

more

Time

March 16, 2018 7:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi

Other Events

Get Directions